Din IP

Tisdag.

Ja här hemma är det molnigt och ingen sol i sikte än, men klockan är ju inte så mycket än så den hinner kanske att titta fram.

Igår så bodde man nästan i bilen hela dagen, fyra resor vart det igår. Alex hade sovmorgon så henne skjutsade jag in lite senare. Så hem och försöka att få lite gjort hemma. Sen var det dags för mej och Linda att ta en sväng in till stan. Bankärenden både för Linda och mej, sen till Östenssons och handla sen hem igen. Och då var det bara att slänga ihop lite mat och efter det göra sig i ordning. För senare när Nisse kom hem var det bara att fara in till Motala och åka på 80års kalas.  Min lilla mormor fyllde 80 igår och då fick hon sin första mobiltelefon, tyckte det var dags nu. Nisse och Linda satt en bra stund och försökte lära henne och tror nog att det kommer gå bra. Hon verkade nöjd över att fått en fast hon ofta har sagt  att hon inte behöver en. Så fick hon en förstorad tavla med ett kort på Mindy som uppskattades. Jennifer och Per var å gratta henne på förmiddagen, för Jennifer jobbade kväll och Per åkte till Göteborg och tittade på fotboll. Sandra och Mårten, Mindy och Alex åkte dit efter att Mårten slutade att jobba, Alex åkte med min mamma tillbaka till Vadstena för hon skulle träna. Och vi kom inte förrens efter klockan sex för Nisse var hemma sent igår och då var Linda med oss. Sen hem för att lämna dom andra och sen var det bara in igen för att hämta Alex som slutade att träna klockan tio. Ja så är livet på landet en vanlig vardag och allra helst nu när vi inte har bussar.

Usch vad segt det var att komma upp idag, men nu är man uppe och vart hamnar man då? jo just det här, slår aldrig fel. Ska försöka att få undan lite tvätt idag. Senare i eftermiddag så blir det en sväng till Linköping med Nisse. Senare ikväll så är det träning för Alex igen imorgon så har dom en ledig dag utan träning.

Ha en bra dag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0