Din IP

Solen var framme idag.

Vilken dag vi har bjudits på idag, sol hela dagen och go värme. Men visst kommer ångesten krypande med tanke på höst och vinter snart. Men bara julen och nyår varit så får man se framemot den härliga tiden med vår och sommar.
 Det man kan göra nu är att se fram emot en fin dag imorgon också.

Idag har dagen varit bra i från värk och det känns så bra. Fått lite plock gjort som vart lidandes igår men så är det och man vet att så är det. Var inne i Motala och såg till Mindy när Sandra var på barnmottagningen med Vincent, Alex var med dit också. Det vart lite lek ute där hon drog sin vagn och så lekte vi i sandlådan och gjorde sandkakor. Plockade äpplen som vi satt ute i solen och åt, Alex var gullig å gick in och delade Mindys äpple. Inne så lyssnades och sjöngs barnvisor och mycket annat som en liten tjej gillar. När Sandra kom tillbaka så vart det fika, kaffet ordnade jag innan hon kom. Släppte av Alex i Vadstena sen vidare för att ta ut pengar och handla lite. Var hemma samtidigt som min andra hälft och vi hade bestämmt oss för en tur ner till Gränna där Jonny & Sussie stod. Så på med kaffe och fikabröd hade jag köpt, så for vi iväg. Dom vistte inget så Jonny var nog lite fundersam av samtalet han fick av Nisse. Vi hade några mysiga timmar i Gränna så tack Jonny & Sussie för gästfriheten. Måste säga att ställplatserna i Gränna med el och en summa av 140 kr kommer att användas. 

Men så ska det göras iordning matlåda till mannen sen ska det få bli sängen för imorgon så är det en hel del som ska göras iordning.

Natti på er! 

Kommentarer
Postat av: Sussie

Härligt med överraskningar som innehåller Åse & Nisse. Tack för fikat & samtalen så här i efterhand. Kramen på dig!!!

2011-09-01 @ 20:44:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0