Din IP

Göteborg.

Då vart det lite kläder när man besökte Nordstan, vilken man jag har som inte gnällde en ända gång trots alla kläd affärer in och ut.. Men som tröst så följde givetvis jag med så han fick titta på sitt.. Nu ska det bara njutas en stund så blir det jul på Liseberg med Jonny & Sussie senare. Men först ska det duschas och fräschas till sig lite i den mån det går. Vädret är ju bättre än igår men visst regnade lite när vi var på stan och nu så hörst det på taket här igen. 

Tack Jonny & Sussie för mat och trevligt sällskap igår. Fasiken nu börjar det blåsa igen och vad jag förstod så var vädret bättre hemma, tänka sig ändå så är vi på bäst kusten.. Men det är ju kanon här och fina grannar och mycket Mys Pys , ja kan inte bli mycket bättre.. Jo vart kvar i Stan för att bara se Erik Saade då hade lyckan varit på topp.

Kramen på er alla! 

Kommentarer
Postat av: Nisse

Är det trasselkärringen du menar så betackar jag mig för sådana grannar det vet du hua.

2011-12-10 @ 14:14:57
Postat av: Sussie

Rara du, du vet att det alltid är lika mysigt i erat sällskap, det blir som en topping av det hela. Riktigt njutbart att bara få komma iväg med husbilen & med härligt sällskap dessutom så blir det så mycket bättre. Nu väntar vi bara på samtalet ifrån Stefan så vem vet, nästa gång våra bilar möts ute på vägarna igen så kanske ni får se en uppdaterad & mycket fräschare KABE. Ser framemot Nyårsfirandet tillsammans med er i Danvik, och vet du vad…..det är bara 19 dagar kvar.



Kram & kramar om!

2011-12-12 @ 07:53:46
Postat av: Åse

Samma här, skönt var det att komma iväg och ha er med var ju bara för bra.. Så nyficken på hur den kommer bli så, men med ditt tycke och smak så kan det bara bli bra. Vi ser också framemot att besöka er på NyÅret och idag så är det bara 18 dagar kvar..



Kramar om!

2011-12-13 @ 08:46:37
URL: http://asease.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0