Din IP

Julen 2011



Vincent med stolen och det lilla bordet som han fick av oss, och han gillade det.



I väntan på mat!



Även söta Mindy gillade brorsans stol..



Ja det här gillar jag ju bäst på julbordet. Och Jennifer hade gjort perfekta köttbullar har inte ätit så goda kanon gumman.



Mårtens syster Malin!



Ge mig flaskan!



Linda gumman, fick fira sin jul utan Einar som låg hemma i Linköping sjuk.



Malin som får paket!



Mys pys!



Så har vi bytt då, så en sådan blir det nu.. Tack Linda & Einar.



I år så fick Mindy en rutschekana av mig och Nisse, hon är tokig i detta så tyckte denna underbara tjeje skulle ha en hemma.



Mindy som fick en pall som var lagom åt henne, här sitter hon och kollar så morfar gör rätt när han sätter ihop hennes sago slott som hon fick av :linda & Einar.



En glad Mindy vid sitt sago slott!



Per som väntar på fika här!



Mindy vid sitt sminkbord som hon fick av Alex. Borsten i högsta hugg sen så kolla så pepparkakan ligger rätt i munnen.



Morfar med den finaste killen i världen. 

 

Kommentarer
Postat av: Jonny.

2011-12-26 @ 11:06:50
Postat av: Jonny.

Ni set ut att ha haft en Fin & Lugn Jul med mat och lugn dricka. Julaftonen för våran del i Bro gick i samma tecken, lugnt och trevligt med min nya släkt och tror även Jesper uppskattade lugnet. Nu ska det förberedas för den kommande Festen och då är det vi vuxna som ska få både äta & dricka gott för inga barn finns att ta hänsyn till, ja inga under fyrtio i alla fall. Varmt välkomna är ni, på återseende.

2011-12-26 @ 11:12:16
Postat av: Åse

Härligt att höra att ni haft en bra jul och att Jesper var med er och firade. Ja vi ser framemot NyÅrs firandet med er och snart är den helgen här med.

Ses om några dagar!

2011-12-27 @ 06:31:39
URL: http://asease.blogg
Postat av: Sussie

God fortsättning på er ni härliga. Passa på att njuta av hela helgen för fortfarande är det ett par dagar innan det blir nya tag med nya festligheter då det nya ska invigas med dem goaste vännerna, ser fram emot & längtar efter helgen tillsammans med er. Kramen på er & hälsa era nära & kära så gott.

2011-12-27 @ 07:23:38
Postat av: Åse

God forsättning på er! Klart vi vilar för nu ska ju det nya året bringas in och i erat sällskap så är det bäst att vara utvilad :-). Vet du vad? ni är ju också våra goaste vänner! sliskigt detta vart då men det åker ner med lite Umbala när vi mötts.. Ser också framemot helgen och få kramas igen.. Ska hälsa och det får ni också göra till era kära.

Kram kram.

2011-12-27 @ 20:12:14
URL: http://asease.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0