Din IP

Tisdag.

Idag fanns det lite snö när man kom upp på morgonen, och kallt var det med. Men visst blir det lite mer jul känsla med det vita...

Var iväg och besikta bilen och det gick bra, lampan släckt och inget dator krångel heller och det bästa ingen kö. Efter vart det en sväng till Maxi för att köpa lite mer belysning att ha vid ingången. En sväng in till Willys för att fylla på med frukt och grönsaker. Idag vart det viktväktarnas Lasagne och den var god så var det morätter till också. Linda Jobbar heldag och kanske skulle hon göra det imorgon också, Einar pluggar teori. Känner mig lite lat idag har sån djävulsk värk i nacken så det värker över hela ansiktet. Är väll kylan som gör sig påminnd för min eländiga kropp, så energin är ju inte på topp.

När gubben kommer hem så blir det en sväng till Vadstena och bokförings byrån. Efter ska mamma besökas för att hämta lite kort, scannern vi köpte är kanon bra. Vi hade en bra i skrivaren men det tog sån tid när man skulle lägga på och plocka bort så köpte hos en som man bara matar i. Kan varmt rekomendera denna och den kostade bara fem hundra. Såklart så blir det ju handboll i kväll igen hoppas det är lite bättre match då en den som var igår. 

Nu är det bara tre dagar kvar!

Ha nu en skön eftermiddag. 

Kommentarer
Postat av: Sussie

3???.....Bara 2 här... :-) Interaktiva kramen på dig så länge vännen, den fysiska får du däremot om 3.

2011-12-06 @ 15:02:49
Postat av: Leena

Här hade kommit lite snö, såg ut som ett lätt puder men det smalt bort fort.

Haft gosinbesök sedan i går och vi har haft det sååå mysigt.

Helgen som kommer, kommer jag bara ta det lugnt kanske lite julstök.

Kramen

2011-12-06 @ 16:27:37
URL: http://farmorleena.blogg.se/
Postat av: Åse

Lyckans dig som bara har två kvar, men tar emot den interaktiva kramen men längtar till den fysiska. Kram



Leena, har sett dina härliga bilder på din lilla Prins.. Och visst är det mysigt, vi hade Mindy här fredag till lördag och det var hon själv som ringde och ville komma till mormor och morfar. Gissa om man smälter då..

2011-12-07 @ 07:18:38
URL: http://asease.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0