Din IP

Uppsittar kväll!

Ja det struntar vi i här utan har köpt dom sista klapparna i stället.. Plus att jag fick nåt fint från Guld Fynd av min gubbe, jag är då allt bortskämd.. Fortfarande sjuk men efter att besökt akuten natten som var så har jag fått medecin för hur andning och hur  lungan lätt. Ventoline plus Pulmicort, men det som de var kräma i va det jag fick inne på akuten.

Hoppas nu att jag ska orka vara med och fira imorgon nu, annars är det inte värre än att jag lägger mig en stund. Usch, detta jag har nu påminner ganska mycket om när jag vart sjuk för några år sen. Det slutade i en operation för hade tio varbölder på levern och en på äggstocken, så äggstocken tog dom bort och även en del på levern också och några punkterade dom bort och det var det värsta jag gjort. Pencellin som gavs intravenöst och var fjärde timme i fyra veckors tid, och jag ville inget annat än hem till mina och det pratades om att jag skulle få åka hem en lördag eller söndag så skulle LH komma och ge pencellinet men jag kom aldrig hem. Utan betade av fyra veckor där på UV i Linköping, operationen tog mellan sju och åtta timmar och tre specialist läkare var med.. Jag hade så svårt att ta till mig att jag varit döds sjuk och att hade jag gått längre så hade jag inte suttit här idag. Men glad över att jag är här idag. 
 
 Imorgon så samlas alla  härliga familjemedlemmar plus Mårtens föräldrar och syskon min mormor och mamma hemma hos Sandra för att umgås äta och bara vara å ha det gott. Visst är Julen barnens helg så då får det starkare vara till Nyårs Afton.. Vet ni vad? det går faktiskt jättebra med BOBS Jordgubbs saft ja så finns den i apelsin också.. Sen finns det ju lite dyrare saft sorter också men vi är ju inte så fina i kanten så vi nöjer oss med det enkla.. 

Men ni alla härliga goingar ha nu en underbar JulAfton..
Det ska jag ha när Mindy och Vincent får sina paket... 

GOD JUL 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Ni får också ha en GOD JUL och hoppas du piggnar till.

2011-12-23 @ 22:09:53
Postat av: Åse

Samma till er Ingrid, och ett gott nytt år..

2011-12-24 @ 09:19:20
URL: http://asease.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0