Din IP

Vilket väder!

Helt underbart har det varit ute idag, dock lite blåsigt. Men solen har visat sig från sin bästa sida idag och det är nästan så man tvilar på att det är NyÅr vi ska fira på lördag.. Verkar mer som Midsommarafton men så glad så länge snön håller sig borta och det får den gärna göra nu resten av vintern.

Lite slö av helgen och all mat har manallt varit idag och förkylningen gör det inte bättre. Nu har jag gått en vecka och varit sjuk och värst är ju hostan. Men har ju medecin mot eländet och det hjälper så ska inte klaga. Men vill ju komma igång att gå igen men bara att vänta tills viruset i luftvägarna vill ge med sig. 

Bara gjort det nödvändigaste idag och fått upp några saker av dom nya klapparna, maten idag fick bli pasta med ostsås och det var riktigt gott efter all julmat. Gubben har jobbat och gör så ända fram till på fredag annars så hade det ju varit perfekt att åka iväg med H- bilen i några dagar. 

Tiiade ikväll på historien om Vasa och grafiken var helt underbar nästan som man kände att man var med i det historieblicket. Älskar att titta på program om våran histioria långt tillbaka så nu väntar man med spänning på andra delen. 

Nu är det bara att ladda för lördagen då det nya året ska firas in med underbara vänner. Ja vad åren försvinner i en rasande fart men året har varit helt okej. Med två underbara resor i somras den första gick till Tyskland där vi var runt, men Berlin var maffigt men pulsen var för hög för en annan lantis. Andra resan hamnade vi i Stekenjok som jag faktiskt vill återvända till fastnade för lugnet där men skulle vilja uppleva stället i bra väder också. Vi fick även vårt andra barnbarn detta år och vi fick samtalet när vi var i Tyskland att vi blivit mormor och morfar till en liten kille som fick namnet Vincent.. Det var stort för en släkt som bara har flickor, och Mindy hjärtat är över två år nu och har börjat på dagis. Linda & Alex har ju lämnat boet här hemma och Alex kommer väl så småningom hamna i Motala för det är dit hon vill. Linda träffade sin hjärtevän detta år och han kommer från Luleå men bor här nu, så inom en snar framtid så är väll dom också sambos. Så nu har gubben och jag fått huset för oss själva och kan ju säga att rum har vi nu. Mindy har fått ett eget rum där hon har sitt, både leksaker och möbler så småningom ska Vincent få ett med. 

Nej nu ska jag ta och knalla till sängen kommer ju en dag imorgon också.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0