Din IP

Äntligen fredag.

Igår var ju vädret bara för hemskt, ny snö föll och ställde till det på vägarna. Och dagen innan var det ju som vi fått vår ja tänk vad det kan slå om fort. Även temeraturerna kan ju svänga så man inte hinner med. När jag la mig igår kväll så visade den 10, och nu på morgonen så är det bara 3 men den håller sig på rätt sida i alla fall. Så i dag håller vi tummarna att det inte kommer mer snö. För det räcker nu, vill ha vår.

Igår så var det full fräs här hemma, Mindy var hos hela dagen. Skjutsade in Alex till sin praktik plats
 i Vadstena till klockan sju. Så hämtade jag Mindy som satt och åt frukost när jag 
dit. Och dom två hon frågar efter när vi kommer hem är morfar och Linda, men morfar jobbade och Linda sov. Men Linda vaknade snart och då hade Mindy bara ögonen för henne. Den lilla fick lägga sin första make up igår tillsammans med sin moster, och hon vart så fin. Hon stod bredvid Linda och gjorde likadant och såg helt salig ut. Efter maten så sov hon i två timmar och när hon vaknade så var morfar hemma. Så han satt vid datorn och tittade på disney och en egen stol fick hon av morfar, lika salig då med. På kvällen åkte jag hem med henne och så ner till Östenssons för att handla lite. Sen upp till hallen för att se resten av träningen, och på lördag så har dom äntligen hemmamatch. Dom mötter Bolton som kommer från Stockholm och givetvis så hoppas vi på två nya poäng. Men Stockholms lagen är duktiga men det är våra med så inget är omöjligt.

Idag blir det in med Alex igen hon börjar 11.15 och det finns inga bussar så det är bara att skjutsa in henne. Ska hon åka skolbussen så får hon åka nu vid 07.30 och då blir det ju lite träligt att gå i stan och vänta. Skönt för henne med lite sovmorgon. Annars så blir det lugnt idag och i morgon så är det att åka till Vadstena och titta när damerna spelar. På söndag så blir det nog H-bils mässa i Mantorp och senare på dagen så ska det komma en och titta på H-bilen. Han går själv i H-bils tankar. och ville titta lite. Ja mycket mer händer inte i helgen då, men det räcker.

Ha en bra helg nu så ser ni till att vila ut mycket så ni är pigga när måndagen kommer.

Kommentarer
Postat av: Marie

ni skall väl inte sälja bilen???

2011-02-11 @ 08:07:49
URL: http://zupermom.bloggplatsen.se
Postat av: Åse

Nej Marie det ska vi inte, personen vill bara titta för han är intresserad av en Frankia. Men ville se våran då med innan. Klart vi inte ska sälja bilen. Vi har tänkt oss många år till med H-bil. Så du kan sova lugnt nu och ingen fara på taket.

Godnatt! och kram på dig.

2011-02-11 @ 08:33:50
URL: http://aseaseblogg.se
Postat av: Marie

PHU!!! blev lite orolig där ett tag... :-)

2011-02-11 @ 19:23:45
URL: http://zupermom.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0