Din IP

Oväntat besök.

Igår så var då dagen ganska seg med en kropp som var trött, man fick det som ska göras gjort sen var det bara att slappa resten av dagen. Men vädret var det ju inget att gnälla över igår. Jo på morgonen så var det mycket blåst och snö som övergick i regn, så då var det ju inte så mysigt. Men fram mitt på dagen så sprack det upp och solen kom fram och tänk vad det gör på humöret. Jag skjutsade in Alex till 08.30 för hon skulle göra riskettan och efter det så började hon sin praktik. Men vi slapp och hämta henne efter träningen för hon åkte och sov hos pojkvännen. Igår så tränade inte hon för hon har ett svullet knä så hon var bara nere en stund och tittade, bättre att vila å inte påfresta knäet. Nu har hon kinisesk tejp på så får vi se om det gör någon nytta, hon ska ha på sig den i fem dagar så på lördag är det dags att ta den då. Men kommer att få ny på då innan hon spelar match. Nisse var på massage på eftermiddagen sen fixade han lite ute.

Så fick vi ju oväntat besök igår, satt på Fb lustigt, eller hur!  Såg då att Jonny skrev att han var i Vadstena, han hade nog tänkt sig ta sig ut till oss men körtiden räckte inte till. Så Nisse och Linda for in till stan och hämtade honom. Kunde han ju slå ihjäl några timmar och få en dusch också, ja lite kaffe fick han då med. Trevligt var det att träffa dig och kvällen gick fort här, nu får du och Sussie se till att komma hit nån helg. Nisse och jag for in senare på kvällen och lämnade honom vid L-bilen, ja jag säger då att ja är inte så avis på det livet att leva sex dagar i en L-bil. Men som sagt det var trevligt att träffa dig och har du vägarna förbi fler gånger så är det bara att höra av sig.

Idag har vi inget inbokat så det blir en lugn onsdag. Bara Nisse som blir senare än han brukar idag. Skönt med lugna dagar också för som oftast om man ska göra nåt så händer ofta allt på en och samma dag. Så får man hoppas att vädret blir lika fint som igår, bara blåsten som kan hålla sig borta då. 

Ha en bra dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0