Din IP

Vardag igen!

Helgen har gått fort och det gör den ju när man har trevligt sällskap. Så tack Jonny & Sussie för en trevlig helg. I fredags fick vi besök och dom var kvar till på söndagen. Fredagen bestod mest av att äta, måste vart nåt nytt rekord men gott var det. Sent vart det innan man kom i säng klockan var nog bortåt 03.30 men kan bli så när man har trevligt. Sandra och Mårten å så den lilla var och hälsade på en sväng på kvällen. 

Lördagen var vi ju inte uppe så tidigt då. Väll uppe så vart det frukost och senare så for vi iväg till Motala för att gå på motormuseumet. Nisse och jag var där för två år sen men dom andra hade inte varit där, och visst lite ändring var det sen vi var där sist. Vet med all säkerhet att dom har en jukebox som inte alls spelar det man trycker på, provade två gånger med fick aldrig den låten man trodde. Och den sista man valde stod ju inte ens med så lite spännande var det att se vad man fick för en femma. När vi var färdiga så åkte vi till matverkstan för lite mat och man får bra mat för en skaplig pening där. Ett besök på Östenssons vart det också på hemvägen och lite mat till kvällen handlades också. Man kan säga att helgen har gått i matens tecken. Sent vart det även denna natt bara karlarna som gick och la sig tidigt. Men man kan ju inte begära att dom ska hänga med i vårat tempo. Vart inte så lång sovmorgon på söndagen och det märktes framåt eftermiddagen.  Våra gäster lämna oss vid middagstiden och kan ju säga att då kom tröttheten. Nisse var inne och hämtade Linda som vart i stan i helgen och senare på kvällen så kom Mårten, Sandra och Mindy som skjutsade hem Alex. Så dom vart kvar några timmar innan dom drog sig hemåt.

Idag ska jag ta mig in till stan för lite ärenden, sitter och sörjer lite över det vita som kommer ner. När ska det vara bra vill ju ha vår nu. Tycker vintern har varit tillräckligt lång nu och vi har fått snö så det kommer väll ligga kvar länge. Men visst har blåsten i helgen tagit på snön men vad gör det när det bara ska komma nytt hela tiden.

Ha en bra dag. 

Kommentarer
Postat av: Sussie Arnason

*Ler*Lite för mig själv just nu. Det var en mycket trevlig & "innehållsrik" helg tillsammans med er, Fick vara med om både ett & annat. Ja vad får man för en femma nu för tiden?? Men jukeboxen var ju gammal & från "Förr i tiden" så vad kan man begära. Kul även att få träffa din dotter Sandra, Mårten & så klart lilltjejen. (Tror att Maxen också håller med där..)Men skönt att ni har fått vilat & andats ut er lite nu efter helgen som varit, så att ni orkar med veckan som vankas med nya tag & måsten. Ser framemot till nästa gång...Kanske då med lite mera värme i luften. Kram & kramar om <3

2011-02-28 @ 09:40:06
Postat av: Åse

Hallå Sussie!

Kan ju säga att Mindy letade efter Maxen på söndagen när dom kom. Hon är ju van med våran lille så hon vart nog glad när det var en hund här igen. Och nöjet var helt på våran sida att ha er här, och tänk vad fort en helg går när man har det trevligt. Ser också fram till nästa gång och lite värme skadar ju inte då.

Ha nu en bra vecka! Kram på dig.

2011-03-02 @ 06:48:17
URL: http://aseaseblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0