Din IP

Äntligen fredag.

Vilken dag vi hade i går med underbar sol och härliga vårkänslor. Gjorde inte ett dugg att det var minus grader ute när solen är framme. I dag är det-3 ute men hoppas på solen i dag med. Och besök har jag redan fått så här tidigt på morgonen av den äldsta dottern Jennifer. Hon ville ha lite mammatid innan vi far i väg med H-bilen i helgen.

I går fick jag mycke gjort hemma bäst att göra sånt som måste göras när man mår bättre. Och tvätthögen har krymt rejält nu och det känns bra, förstår inte hur mycket tvätt det blir på några dagar. Men har ju fortfarande två tjejer hemma så så lustigt är det ju inte. Var ute i H-bilen och gjorde i ordning den för helgen och Nisse fortsatte med den när han kom hem. Så nu står den på gårdsplan tankad och färdig för nya äventyr i helgen. Nisse sålde baklastaren igår det var en kille från Ödeshög som köpte den. Skulle haft ett par till och sälja för det var efterfrågan på dom. Kom även ett par från Vadstena och var intresserade av att köpa den i går eftermiddag. Men då var den ju redan såld för affären vart klar på onsdagen så det var bara hämtning av den i går. Så den kommer hamna i Polen för dom köpte här i Sverige och säljer vidare till utlandet. På kvällen vart det match på tv:n, Sverige och Polen och vilken match spännande varje minut. Vilket spel dom bjuder på killarna, målvakts spelet är riktigt bra anfalls spelet finns inget att klaga på heller. Och försvars spelet är bara underbart och kontringarna är bara helt underbara. Sverige vann ju förstås då och det var ju skönt för
 då får dom ju med sig poängen från den här rundan. Pratade med Alex i går och hon var helt salig över vad dom upplever i Kristianstad, handboll i världsklass. Och dom hade köpt sig franska tröjor och målat ansiktet i Frankrikes färger, så vart dom filmade av frans tv. Man kan säga att deras hjärta tillhörde Frankrike i går. Men i dag så är det slut på festen för tåget går hem klockan ett, men ni har ju haft två underbara dagar med bra handboll.

I dag blir det att packa in i H-bilen och vänta på karln att han ska jobba färdigt, sen så far vi i väg. Ska bli underbart att komma ut. Alex har match hemma mot Västerås i morgon som jag då tyvärr missar. Men lycka till och ta två nya poäng mot dom, för det gick ju bra mot dom på borta plan.

Ha en bra dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0