Din IP

Äntligen fredag.

Idag så verkar det som vi får lite uppehåll från snön och det gör inte ett dugg. Får gärna börja töa bort i stället nu. Vilken vinter vi fick i år igen, men visst det är bra för backen här på Omberg. Och alla barn som får chansen för vinterns roliga aktiviteter. Förr om åren så bodde Linda och Alex i backen men Lindas knä strulade så hon kunde inte fortsätta med snowborden. Alex valde bort snowborden på grund av ett knä för hon vill ju hellre fortsätta med handbollen.

Igår tog jag sovmorgon till klockan 07.30 och det var skönt. Sängen är ju skönare när det är snöstorm ute. Igår hade jag en av mina sämre dagar med värk, men fick lite av det nödvändigaste gjort i alla fall. Alex hade träningsdag i Vadstena och började klockan nio och slutade fyra, kan ju säga att hon var skapligt trött när vi hämtade henne. Nisse följde med in till stan när han slutat jobbat. Skönt var det när nacken strulade som den gjorde igår. Kvällen vart lugn här hemma, jag vid FB och gubben framför disken som han försöker få igång. Får se hur det går med den, han lyckades få ut en liten bild igår. 

Idag blir det att fara in till stan och handla å lämna Alex som ska in till en kompis. Hem och köra en sväng med snabeldraken och moppen så det är gjort till helgen lite middag ska ju hinnas med också. Slå en signal och se om Jennifer och Per är hemma framåt kvällen. Vi ska in med Linda som ska vara i stan i natt och Nisse hade lovat Jennifer att koppla ihop nåt som  hör till bio anläggningen. Så får vi se om Alex vill åka med hem och sova hemma. Hon brukar vilja sova hemma när hon har match på lördagen. Då mötter dom Nyköping på hemma plan.

Ha en bra dag alla. 

Kommentarer
Postat av: Leena

Ja visst har vi fått vinter i år oxå....tror nog vi får dessa vintrar ett antal år framåt, så det är bara att ställa in sig och gilla läget.

Vi ska ha en skön helg med lilla gosingen i helgen, så det blir att vara ute mycket i snön som han älskar.

Den här tiden innebär för oss att börja planera för sommarresan.....nu blir det inte som vi tänkt oss i år, långresa i sept-okt då vi blir mormor och morfar i augusti, vill vara hemma då:)

Så nu planerar vi juni-juli istället, bara att hoppas att det funkar med jobbet.



Skön helg på er:)

2011-01-07 @ 19:15:34
URL: http://farmorleena.blogg.se/
Postat av: Åse

Ja när man var barnsjälv så hade man ju sådana här jular och det var ju inget märkligt i sig. Vad härligt får ni prova på att bli mormor och morfar nu. Får du berätta sen om det är nån skillnad. Ha nu en skön helg ihop med gosingen. Skön helg på er med. :-)

2011-01-07 @ 21:17:39
URL: http://asease.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0