Din IP

Försovning och måndag morgon. :-(

Härligt med sex grader ute och det gör inget att det blåser för då tar det bra på snön. Nu kan man se gruset på vägen och lite grönt som ska förställa att vara gräsmatta tror jag. Glömde att köpa hem kaffe i dag men vet att jag har i H-bilen men orkar inte gå ut och hämta. Så då får det bli te nu på morgonen i stället, och det går bra det med. I morse vaknade vi av Alex som undrade om ja kunde skjutsa henne till Rogslösa om en kvart. Oj vilken fart det vart i sängen för märkte att karln också låg kvar och sov å det skulle han inte göra. Men allt hanns med en då bara han som blir lite senare men förhoppningsvis kan han jobba ifatt det under dagen.

I går var Nisse och jag i väg en sväng på förmiddagen och när vi kom hem så hade vi besök av gosingen och hennes föräldrar. Så vi fick middagsgäster och det är alltid trevligt. Nisse höll på med L-bilen igår för den kommande veckan och Linda å hennes kompis Lisa for in till stan och hämtade pizza åt sig. Ja och Alex åkte in till Vadstena för att titta på utvecklingslaget som mötte Ljungsbro hemma. Tyvärr vart det förlust men tyckte våra tjejer hade mer att ge. Kändes  lite avslaget men det kanske blir så när man har så långa matchuppehåll. Handla lite på hemvägen men glömde hälften så kan det gå när huvut inte är på skaft. Och det viktigaste glömde jag med"KAFFE" så det blir te tills jag orkar gå ut och hämta i H-bilen. På kvällen vart det handboll på tv:n, Frankrike och Egypten. Där Frankrike vann rättvist. Lite datortid innan man hoppade ner i sängen vart det också och sängen var skön så det var därför vi inte kom upp i morse.

I morron kväll efter träningen så åker Alex och några tjejer till Linköping för att sova där. Och på morgonen så tar dom tåget till Kritianstad för att uppleva VM på plats. Härligt för er tjejer med två dagars handboll, ni kommer vara saliga när ni fått se vissa spelare. Ha det nu så roligt och var rädda om er.

Ha en bra dag.    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0