Din IP

Grattis mamma på din stora dag.

Ja då fyller mamma 60 år i dag men tyvärr så kan vi inte närvara på grund av maginfluensa. Linda, Alex och jag har åkt på skiten så dagen kunde vara roligare. Men Sandra, Mindy, Jennifer och Per kommer å grattar dig i eftermiddag. Vi hoppas att vi är bra i morgon så vi kan komma och gratulera dig då. Och som det inte räcker med att vi är sjuka så är det tvunget att komma mer snö. Fy säger jag! vilken pest dag det är.

I helgen som var så var vi iväg med H-bilen till Oxelösund och vi började med att åka i väg till Jonny och hälsade på honom. Så som alla nog redan vet så har dom gått skillda väger men som vänner och det är ju skönt. Hos Jonny fick vi träffa Sussie för första gången som visade sig vara en jättehärlig t
jej med hjärtat på rätta stället och en skön humor. Efter vi varit där så åkte vi ner till Fem öres och stod där resten av helgen och på kvällen kom Lotta och förgyllde vår kväll. Vaknade rätt så skapligt på morgonen och Lotta ringde och sa att hon skulle köpa med sig bröd å komma för att få frukost med oss. Trevligt var det och gott bröd hade du med dig gumman, så förväntar oss samma behandling nästa gång vi kommer också. Senare föjde vi med Lotta hem för att se hur hon bodde så skulle Nisse hjälpa henne med datorn. Och där bodde du bra och köket gillade ja, Lotta å jag for ner till centrum och Nisse fortsatte med datorn. Och han fick igång den åt henne så nu kan hon va med på FB igen och snart så har du laptopen också. Lotta skjutsade tillbaka oss till h_bilen för hon skulle börja jobba på sitt eftermiddags skift. Senare på kvällen fick vi besök av Jonny och Sussie och det var trevligt men sent vart det. Men vad gör det när man har trevligt och tiden flög bara iväg. På morgonen så kom det nån som ville ha frukost och det var Lotta. Trevligt att du kom förbi innan vi åkte så man fick krama dig lite till. Sen packade vi ihop för färden hemåt men stannade till hos Jonny och Sussie för Nisse skulle ha några datorsaker med sig. Så då fick vi även träffa dom en gång till. 

Ja vi har lärt oss nåt nytt av den här helgen och det är en så kallad delad vårdnad av våra bästa vänner. Och du Sussie! jag räknar in dig här också. Kan bara säga att ja älskar er alla tre och det kommer bli bra det här också. Visst är det lustigt, skulle ljuga om ja sa nåt annat men allt känndes så positivt så vart Nisse å jag en vän rikare. Var trevligt att träffa dig med Celie och det var ingen dålig mage du fått. Lycka till med allt nu du och Dk för det är en spännande tid och underbar som väntar er. Så vad har jag lärt mig av helgen, jo det man är negativ till kan också bli något postivt och lycka till ni alla nu och vi älskar er.

Ha en bra dag. 

Kommentarer
Postat av: Jonny.

Riktigt rolig läsning Åse och som du skriver...inget jävla HBK hat mellan Lotta & mig, tänk tanken hur det skulle bli mellan fylleparet från Borås där knivarna skulle fara i luften som sculmissiler, om nu inte benranglet ligger som vanligt på golvet och ber om nåd. Ser verkligen fram emot ett möte med dem.

2011-01-25 @ 10:06:15
Postat av: Åse

Vad bra att du tycker dt Jonny, ja det är ju tur att vi slipper uppleva sådant hat mellan er. Fy vad tråkigt det skulle bli då. Vi får väll hoppas att du stötter på dom då.

Önskar dig god jaktlycka.

2011-01-25 @ 10:44:12
URL: http://aseaseblogg
Postat av: Leena

Ha ha ha delad vårdnad av vänner, den var bra:) Så fint att vara det till båda då det i regel blir en som får bli utan vänner.



ja nu får vi hoppas att vädret ska vända och det blir husbilsväder, vi väntar nog ett par veckor innan vi tar ut vår.



Jag har fått mycket jubilarer och annat detta år, pust, min mamma fyller 75, syster 50 nu i vår, två gudbarn som konfimerar sig, en bror som kom på att han ska gifta sig i april, en son fyller 30 och det bästa av allt kommer ju i augusti en liten gosing till. Tyvärr har jag/vi inte möjlighet att vara med på allt så det blir att planera för det som går och det som inte går.



Krya på er nu



Kramar

2011-01-25 @ 11:15:52
URL: http://farmorleena.blogg.se/
Postat av: Åse

Så lätt ska dom inte komma undan Leena, älskar dom för mycket för att man ska välja bort en. Plus då att vi faktiskt har fått en ny vän också. Så livet vart ju rikare på vänner då med.



Ja ni har och göra en tid framöver märkar jag, och nåt underbart i agusti vårat kommer i juni.



Tack Leena, det känns bättre för mig men det åker fortfarande upp och ner. Tjejerna har det värre men bägge har vart uppe en stund men ligger nu igen. Vi slösar ingen mat i alla fall och så missar vi ju smörgåstårtan hos mamma med.

Ha en bra dag.

2011-01-25 @ 12:09:03
URL: http://aseaseblogg
Postat av: Lotta

Jättefint skrivet Åse. Kan det bli bättre? Vi kanske kan mötas i framtiden allihop med ev. nya respektive och ha trevligt om så skulle bli på nån kräftskiva eller nåt. Tror det skulle funka bra. Ni är och kommer alltid att vara våra goda vänner, även om vi går skilda vägar. Men eftersom vi inte har HBK hat fasoner och modererar varandra utan är bra vänner och kommer så förbli. Efter snart 27år och tre underbara barn och tillkommande barnbarn så tar det för mycket energi att vara sur arg och bitter. Livet går vidare, alla får göra det bästa av det och förvalta tiden är ju upp till var och en.

Kram på er. Ses snart igen i Linköping för lite shopping och mat:-)

2011-01-25 @ 13:19:11
Postat av: Åse

Tack Lotta, det får vi hoppas på att vi kan. Skulle vara trevligt då blir vi som enda stor familj. Det stämmer så bra med vad du skriver om energin och bitter, sur och arg. Ser fram emot en dag med dig i Linköping.

Kram på dig med.

2011-01-25 @ 14:08:26
URL: http://aseaseblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0