Din IP

Mysdag.

Vilket underbart väder det är i dag men bara en grad varmt och rena skridskobanan på vägen och gårdsplan. Men i dag satte vårkänslorna igång för är det skapligt till helgen så blir det H-bil. Så jag håller verkligen tummarna att det blir bra väder till nästa helg.

Igår vaknade vi sent så det vart inte mycket gjort innan det var dags att åka å titta på Alex som hade hemma match. Dom skulle möta Nyköping som dom förlorade stort mot på bortaplan. Men äntligen så kom revanchen och det vart seger för dom. Vilket lag vi fick se igår dom jobbade ihop hela tiden och tänk vad lätt det går då att spela handboll. Ja vi som satt på läktaren fick verkligen se bra handboll från Vadstena Nyköping var inte med igår. Såg lite chockade ut, mer som vad är det här det gick ju så lätt mot dom hemma. Alex nätade fem gånger i går helt godkännt tycker jag hon var duktig i går.

Alex var kvar i stan hos Sofie där dom skulle ha lite festligheter och Linda åkte med hem. Eller det var hon som körde hem. Passade på att handla lite innan färden hem påbörjades. Hemma vart det att slänga ihop lite mat sen var det lite datortid och soffhäng. Nisse höll på med L-bilen så nu är den färdig för en dag eller vecka på jobbet igen.

Idag kommer alla tjejerna hem för lite familjemys och fyrhjuling och då får man gosa med den lilla. Mat ville dom också ha, se om det går att åka nåt på skridskobanan här hemma.

Ha en bra och solig dag. 

Kommentarer
Postat av: FowZie ♥ ~ felicia aulén

nu börjar det äntligen bli varmt, plus grader idag ju! :o

2011-01-10 @ 01:54:44
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0