Din IP

Norrköping och förmatch inför VM.

Igår var ingen bra dag med nackont och armar som kändes som bly, men lite fick jag gjort i alla fall. Och mer snö fick vi också som kan tyckas helt onödigt. Och i dag var det inte direkt nån vår värme  ute -4 så vårkänslorna sparar jag på ett tag till.

Alex var i Motala hela dagen och var domare och det gick bra och var roligt. 100 barn var det som var och spelade matcher så hon var rätt så trött när hon kom hem på kvällen. Nisse och jag var inne och hämtade henne i Vadstena vid 20.30. Och som tack för att dom ställt upp så fick dom varsin biljett till tre VM matcher i Linköping på måndag så hon var nöjd. Linda skulle åkt en sväng till Motala igår men vart hemma, ville inte ha henne på vägarna i går när vädret var som det var. 

I kväll så blir det Norrköping där Alex ska spela en Div 2 match mot NKIK, och den ska vara som en testmatch innan VM nu. Så spelarna åker en buss och supportrarna i en annan och Alex och laget kommer ha med sig reportrar från corren som ska följa deras kväll. Tv 4 kommer spela in och matchen ska tydligen sändas på webben också. Det blir inmarsch med barn bredvid sig och nationalsången ska sjungas. Så kommer dom spela på VM mattan med för att se så allt fungerar i morgon. Så kan säga att det är en spännande kväll för både spelare och supportarar. Så hoppas vi på två poäng också då, men NKIK är ett duktigt lag så det kan bli spännande. För våra har visat att dom kan också.

 I morgon ska Linda och jag in å klippa och slinga håret då, ja vi ska försöka att piffa upp oss lite då.

Ha en bra dag alla. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0