Din IP

Räcker med snö nu.

Dagarna består nu för tiden av mängder av snö, tycker nog att det räcker nu. Skulle ha träffat Lotta i Linköping i dag men vi fick skjuta på det på grund av vädret. Vi får se i morgon men väderkartorna såg inte roliga ut tills då heller. Så kanske vi får vänta lite längre innan vi ses och det gillas inte. Men Lotta en  stor kram på dig i alla fall.

I går var Mindy här och förgyllde dagen, skrattade åt henne när klockan ringde på morgonen och Nisse å jag gick upp. Då stack hon upp huvet och frågade efter moster Linda och sen bara ett stort leende på henne. Sen la hon ner huvet och somnade om några timmar. När hon vaknade så åt vi lite frukost sen hjälpte hon mormor med sysslorna här hemma. Men så småningom så vaknade moster Linda och då var det hon som gällde. Man kan säga att det var Mindy och Linda hela dagen. Efter maten så vart det en liten lur för Mindy, närmare två timmar sov hon. Hon vaknade när hennes mamma och pappa kom och dom hade med sig Alex hem. Alex visade kort på klänningen hon ska ha till balen i maj och den var jättefin gumman. Och inte är dom billiga heller, 4700 men hon får betala hälften så står vi för lite av den med. Nisse träffade Jonny och Lotta i Nyköping i går, han hade en körning dit. Så hade han deras gamla laptop med sig hem. Och den satt han med hela kvällen i går och den går i gång en stund i alla fall så vi får se hur det går. 

I går var det herr handboll på tv:n och Sverige vann mot Norge, och Sverige visade upp ett piggt spel och bra försvar å härliga kontringar. Kära HV71 vann också sin match, så toppar dom serien just nu men har en match mer spelad. Så kanske det kan bli ett SM-guld i år igen. 

Och nu så ser vi fram emot 6 juli för då ska vi bli mormor och morfar igen. Lilla Mindy ska få ett syskon då så nu ska den lilla få bli stora syster. Så härligt med barnbarn dom förgyller verkligen dagen. Helt klart så är det livets efterrätt. 

I dag så blir det en lugn dag i hop med all snö så får man hoppas att bonden kommer och tar vägen i dag. För i morgon så skulle det in mer snö.

Ha en bra dag alla. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0