Din IP

Ännu en dag till historien.

Ja lite har man fått gjort fast bara allt det vanliga tråkiga. Men det är skönt när det går undan och att det kan det ibland. Lovade Linda igår att hon skulle komma efter jobbet för att få lite köttfärssås & spagetti, skickade med lite hem till Alex också. Lite har jag fått gjort ute, flyttat runt lite på blommar, fick en känsla av att dom trivs lite bättre på altan för det är lite mer skugga där. Har hållt på lite i H-bilen var hög tid att gno lite extra så har det bäddas rent. Vi skulle ha tvättat H-bilen men det får bli på torsdag istället, gubben fortsatte att måla istället så han kan bli färdig och kan ägna sig åt roligare saker. Vi avrundade kvällen på altan med varsin kall och den rann lätt. Ja lite belöning behöver vi annars tröttnar man på att vara duktig. Jennifer & Per var förbi när dom var på väg till Göteborg och nu är dom på Liseberg och spelar, dom åker inte karuseller utan lägger sina pengar på spelhallen och chockladhjul. Dom ska sova hos Per syster som bor i Göteborg, kanon när man har nån som man kan bo hos. Jennifer har semester denna vecka sen så ska det jobbas igen men i september så tar dom en vecka och åker till Italien. 

Ja detta som skett i Oslo är fortfarande ofattbart, hur kan man bara... Visst blir man otrygg så här i början och tankarna mal om det ska hända här. Man tänker på det otäcka och alla dessa människor som fick sätta livet till. 
Så gick även Amy Winehouse bort i lördags, men egentligen är det ju inte en överaskning utan mer väntat. Henne far sa ju att han skrev begravningstalet redan för fyra år sen. Men visst är det tufft för familjen hon blev ju bara 27 år. Det är inte allt att bli kändis för det är höga priser för en del.

Imorse var det dimma så långt man så men när jag gick min prominix så kom solen och jag trodde ja skulle svettas ihjäl. Klädde mig för lite kyligare väder, men sen så har det varit kanon väder. Så hoppas på en fin dag i morgon då det är dags för nostagin.

Go kväll på er alla underbara. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0