Din IP

Vad det kan gå undan ibland!

Igår hade jag verkligen hittat energi, vet inte om det är Mindy & Vincent som hjälper mig att hitta den. Sandra kom med barna innan sju på morgonen igår, hon åkte med Linda ut för hon skulle jobba. För här skulle det bakas bullar till Mindys två års kalas. Jag fick även gjort mycket innan vi kom igång med bull bakat. Var nere i kiosken innan vi satte igång och Mindy var med. Hon hittade plock godiset när mormor plockade åt sig mjölk, men det räckte inte att titta bara utan snabbt som ögat så kom hon tuggandes på en godis. Hon tyckte nog hon kommit till en underbar plats bara att lyfta på locket ta och stoppa in i munnen. Men Yvonne som jobbade fick roligt och ville inget extra ha för dom två godis bitar hon lyckades att plocka åt sig. Men jag hade en glad Mindy som sa hejå till Yvonne när hon gick, och hemma berättade hon för sin mamma att det fanns godis där. Satte igång med degen, och när jag skulle börja baket så dök mamma upp. Hon hade sett på FB att vi skulle baka bullar så hon kom för en nybakad bulle och kaffe. Efter var det dags att göra mat, spagetti & köttfärssås Linda kom förbi och åt så tog hon hem till Alex också. Nisse kom hem och åt så gick han ner lite i varv innan vi alla började göra oss iordning för lite nostalgi i Vadstena.

Mycket folk var det igår också och många fina bilar med. Träffade på min kusin Malin med sin lilla snörpa Alva. Mindy fick kul glass i bägare av morfar, och vad hon var tjusig efter lite glass ätning och hennes mamma fick lite tvätt. Härligt är det med alla H-bilar som står där också nu sen det blivit ställplatser där nere. Vi gick den vanliga rundan innan vi tog oss till bilen som vi parkerat vid konsum, kan väl säga att det är inte det lättaste att hitta en parkering en sån här kväll i Vadstena. Skjutsade hem Sandra och tog oss till Östenssons för lite handling innan vi for hem. Ja så var den dagen över men vad mycket jag hade fått gjort och orkat.

Idag så ska det städas för imorgon så ska det vara två års kalas här, Sandra och Mårten ska flytta till Motala så dom har börjat packa å tyckte att det var inget roligt att vara hos dom då. Efter firandet så ska det bli en kortare tur med H-bilen, ja sträckan blir kortare men vi ska vara ute tills på söndag. Nu är det bäst att sätta fart så man blir färdig för ikväll ska även den stora få ett lyft..

Ha en bra dag i tråk & städar väder. 

Kommentarer
Postat av: Sussie

Vilken fart du håller du vännen....Glöm inte andningen bara. Ha nu en himlans så skön helg med H-bilen & så hoppas jag att vädret blir till det bästa för er. // Hårda kramar på dig! (Ja..självklart kramen till gubben din också :-)

2011-07-21 @ 09:47:13
Postat av: Åse

Andas för fullt nu när man sitter i Askersund med ett glas vitt, men ni saknas då men det vet ju du.



Du se till och kom hit så man får krama dig ja din gubbe också då. Kramar om <3

2011-07-22 @ 20:07:12
URL: http://asease.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0