Din IP

Måndag.

Har haft fint väder ända tills nu, och nu så kom blåsten & molnen. Oj vad lättskött hemmet har blivit när vi bara är två, känns som jag bara har fritid fast man gör saker & ting. Idag har tvättmaskin gått på högtryck Linda var & lämnade lite tvätt igår. Ja jag vet! visst är dom lite bortskämda men jag har tiden så det gör mig inget. Har även vart inne en sväng hos tjejerna så vart det att göra stan. Lite solning vart det när ja kom hem plus att jag var så klumpig och ramlade när ja gick ut på altan. Sa precis innan till Nisse att han skulle gå försiktigt när han går ut på altan senare, men så glömde ja bort det själv och for i backen. Vi målar huset så vi har plast utlagt på altans golvet för att skydda, kan ju säga att det var lite halt just nu efter allt regn. Idag kommer gubben hem sent för han ska med Mårten till Volvo i Linköping så han kommer väl runt sex tiden. Idag fick Linda sina försökrings pengar för olyckan som hände när vi var i Tyskland förra året. sen Ska hon få från vårat försökringsbolag också. När gubben kommit hem och vi har ätit lite så ska H-bilen tvättas om nu inte det börjar regna.

Helgen gick i ett rasande tempo, åkte i fredags till Kolmården där vi åt lite. Såg en skylt att det bara var 4,6 till Nyköping så då styrde vi åt Oxelösund och hälsade på Jonny & Sussie. Tack för en trevlig kväll god mat & dryck, framför allt att ni tog emot oss med så kort varsel. Lördagen var vi på Kolmården hela dagen med alla i familjen ja Linda var hemma och var sjuk. Tur med vädret hade vi och helt underbart var det att få va med Mindy denna dag. När vi kom ut från parken så åt vi lite sallad allihoppa vid H-bilen sen så körde barna hem och vi fortsatte en liten bit för att slå läger för natten. Vi var själva från början men senare på kvällen så dök det upp en H-bil till. På söndagen åkte vi hem skapligt för vi hade tänkt att måla huset och barna skulle komma å hjälpa till. Men det vart inställt för det regnade hela dagen.

Nu så är det bara en vecka kvar tills det är dags för Tyskland. Ska bli skönt att komma iväg och se lite annat. 

Idag har jag valt parti, trodde inte ja skulle behöva det men kan bara inte se på hur man skadar en person så illa. Man finner inga ord för det och det märkliga är att man inte kan få komma till tals. Om man inte får komma till tals så får man ju aldrig ge sin bild av saken, kanske skulle det vara lättare om man fick höra från bägge två. Sorgligt är det i alla fall, för man kan inte klandra en person för detta. Jag var själv väldigt negativ avig och dum ibörjan när det gällde det här. Men vad ska man säga, jag gav det en chans och hittade då en helt underbar vän. För den andra hade jag ju innan och älskar även den tredje i denna soppa men förstår inte bara.

Ha en bra kväll.  
 

Kommentarer
Postat av: Jonny.

Hoppas det blev lite mer för sveda & värk i ersättning till Linda efter Kurres oförklariga kram runt fingret en vad hon fick vid första utbetalningen.



Nog suger det när du skriver att det bara är en vecka kvar till avgång mot Tyskland men hoppas innerligt att trippen blir till en njutning denna gång.



Om vi inte hörs innan midsommar, ha en kanonhelg och spela inte BEP för högt bara.

2011-06-20 @ 16:53:35
Postat av: Sussie

Det är vi som ska tacka, det är alltid lika roligt med överraskningar och ni är ju som alltid hjärtligen välkomna…men det visste ni ju redan. **Ler ** Snart våran tur att överraska, då ni redan har avkunnat två hos oss.



Ha det sen så härligt när det beger sig till Tyskland, och tänk absolut inte på oss här hemma som inte är ett dugg avunda av att inte kunna slå följe med er ;-)

Ta´t lugnt på vägarna & jag ser framemot härliga bilder ifrån Tyskland...Hårda kramar om er!

2011-06-21 @ 07:32:47
Postat av: Åse

tack ni goa & rara!Tyskland var en njutning förra gången också Jonny, men ska försöka att få till det denna gång utan er då. Och vi ska försöka att dämpa oss på campingen :-) men är den arga där så åker volymen upp.



Ja Sussie, nu är det faktiskt eran tur att överaska och dyka upp. Ni kan ju börja med att komma till Tyskland :-) Vi ska ha det härligt och tänka på er, men tror nog allt att ni är lite aviss i alla fall. Vi ska ta det lugnt och bilder ska det bli, kanske nån ställplats som har internet så lovar jag att du ska få se.

Hårda kramar till er bägge, och ha en underbar midsommar nu. Ni är saknade!

2011-06-21 @ 09:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0