Din IP

Blåsig fredag.

Fy va det blåser ute idag så det känns kallare än vad det är. -4 har vi här idag men hoppas att blåsten tar med sig lite av det vita nu, och att det inte kommer nått nytt. Nu har vi ju gått in i mars så tycker att våren allt kan titta fram.

Igår så var vi nog trötta alla efter besöket på akuten med Alex på natten. Hon hade varit hängig hela onsdagen och sov hela eftermiddagen. Hon följde med Jennifer för att sova där för hon hade sovmorgon, och Jennifer bor precis bredvid platen gymnasiet. Efter åtta ringde Jennifer och sa att Alex hade bröstsmärtor  och dom ville ha in henne för att kolla ekg och ta prover. Så vi for in här alla och stackars Nisse fick då bara två timmars sömn innan det var dags för jobbet. Vart lite orolig där inne när man fick träffa läkaren, han var utländsk men pratade bra svenska. Men han visste inte vad en P-stav var och inte heller svin koppor. P-stav trodde han var nåt nytt som inte hade funnits så länge, men jag tror nog att det har funnits i massor av år. Fick till och med bokstavera P-stav åt honom, då kan man bli lite orolig.Men med allt annat var han kanon och noga, ekg:et var bra och proverna också så togs det även prover för att se så hon inte hade nån propp på gång. Men det provet var också bra så han trodde hon hade sträckt sig och därefter smärtan. Skönt när det slutar bra.
Jag var inne på kvällen och hämtade Alex för hon var nere en sväng på träningen men hon tränade inte. Linda åkte med in för att sova hos Simone, och idag skulle dom flytta över lite saker till Simones lägenhet. Så lycka till med eget boende nu Simone!. Linda ska till Sandra i eftermiddag och vara barnvakt åt Mindy när Sandra och Mårten är iväg å gör lite ärenden.

Själv ska ja ta mig in till stan och göra lite ärenden också sen blir det hem å göra lite mat. Kött och sallad var det önskemål om så ska försöka att få dom å gå igenom. På lördag kanske Nisse och ja tar oss en tur och går lite i affärer. Och på söndag ska alla fyra tjejerna komma hem och äta middag med sina respektiva, så den här helgen kommer gå också.

Ha en bra dag/helg alla nu.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0