Din IP

Tisdag.

Och en stor sol är det på ett klarblått tak idag, bara att det kalla släpper -2 men helt klart så går vi mot ljusare tider. Allt blir ju så mycket lättare med sol och även värmen när den kommer. Men gubben tror ju att det kommer mer snö, hoppas dock att han har fel i det.

I fredags så var vi iväg på shoppingrunda som var dyr. Men fick tag i medlet till soffan på Mio i Linköping. Så vart det en sväng till Ikea och köpa två par persienner som vi skulle ha i ett av köksföntren och tvrummet. Lite annat smått och gott hittade ner i korgen också. På hemvägen så vart det lite mat handlat på City Gross, ingen rolig shopping men ett måste. Vi var hemma runt sju igen och det var bara Nisse å jag hemma den här helgen.
På lördagen vart det att sätta upp persiennerna och det vart så bra. Städade gjorde jag också så ja hade det färdigt till morgondagen. Melodifestivalen vart det på kvällen, och helt klart så gick rätt låtar vidare till finalen i Globen på lördag.
Söndagmorgon så vart man bortskämd med frukost, även maten stod han för. Kött med svampsås och potatis och jag som har svårt med svamp vart väll vuxen i helgen för tyckte såsen var riktigt god. Vi hade alla fyra tjejerna med sina pojkvänner å lilla Mindy även min mormor var med och åt. Insåg att vårat stora köksbord är inte så stort när vi blir så många. Efter maten vart det fika och en del satt då vid tv:n för att titta på skidor som kördes. Efter det så for ungdomarna ut med far och åkte fyrhjuling, vid femtiden så drog dom sig hemåt. Sen vart det inte mycket gjort den dagen men trevligt hade vi.

Igår var jag med gubben på jobbet och längsta turen vart till Linköping, men vi var hemma vid fyra tiden. Linda jobbade i Hästholmen i går och Alex hade skolan. Var inne och hämtade Alex på kvällen efter handbollsträningen. Och där kommer det bli lite ändringar för Pontus tacka för sig efter tre säsonger och jag tycker det är tråkigt. Även lederna slutar så det blir nytt både på tränar och ledar fronten. Men tyvärr så har VHF inte lyckas skaka fram nån annan tränare än. Så nu har dom en träning kvar och en match på torsdag tillsammans med Pontus, Anders, Maria och Malin. Sen så får dom fem veckors uppehåll men ska träna själva hemma, och tror nog att dom ser fram emot lite vila för dom ser lite slitna ut. Men två poäng mot Järnvägen ska fixas innan ni får vila, så lycka till nu tjejer.

Ha en bra dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0