Din IP

Vardag igen.

Grått och tråkigt ute , men fem grader varmt så visst är vi på väg mot våren. Linda håller på att göra sig iordning för en jobbar dag i Ödeshög. Alex har studiedag så hon ligger och sover gott fortfarande. Själv ska jag plocka lite sen när Nisse kommer hem så blir det en sväng till Linköping och en sväng till Ikea ska det bli också.

I fredags så packade vi in oss i H-bilen för en helg i Kristinehamn tillsammans med Jonny och Sussie. Men när man kommit förbi Laxå så försvann solen och det vart vinterväglag. Vi var framme i Kristinehamn vid fem tiden och vårat sällskap var redan där plus en H-bil till. Jonny och Sussie hade köpt en god smörgås tårta som dom bjöd på, så det tackar vi för. Men kan ju säga att det märktes att det var fredag, för klockan tio så var man i säng. 
Lördagen bjöd på sol ja man kan säga ett riktigt vårväder. Vart en tur på stan och en tröja köpte jag plus en kabel för att kunna köra datorn genom telefon och det funkade inte då. Så laptopen har fått vila i helgen vi glömde modemet hemma men jag överlevde helgen ändå. Men lustigt för här hemma ville allt funka med kabeln. Glömde även laddaren till kameran så mycket bilder vart det inte helgen då, säkert nån som är glad över det. När vi kom tillbaka så vart det lite fika och sen så gick vi till thai resturangen för lite mat, och det satt ju inte fel. Jag och Sussie gick över till Lidel efter maten och karlarna gick till H-bilarna. Melodifestivalen såg vi och rätt låt vann igår helt klart. Vi bröt upp kvällen runt ett tiden och man somnade som en stock. 
Vaknade till ett grått Kristinehamn men det var ju hemfärd idag så det gjorde inte så mycket. Nu får man se om det var sista gången man var där, för upphör ställplatserna för campingens skull så är ju inte det stället så inbjudande längre. Ha en fyra km in till centrum känns inte så roligt och varför ta den nåt som funka och är bra för H-bilar. Hoppas verkligen dom tänker om där och låter platserna vara kvar. Vi gjorde sällskap till Laxå med dom andra där vi stannade och åt innan vi sa adjö till varandra. Vi stannade i Motala för att plocka upp Linda och Alex som tillbringat helgen i Motala. Så tack Jennifer för att dom fick sova hos dig. Vart även en sväng förbi Östenssons innan vi var hemma. Men helgen har varit kanon med trevligt ressällskap, så tack för helgen Jonny och Sussie.

Nu är det dags att komma igång å göra nåt.

Ha en bra dag. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack igen gumman, Det var en riktigt trevlig & skojsig helg som vi hade tillsammans med er i Kristinehamn. Sällan skrattas & kramas det så mycket som i erat sällskap, Trots "alkoholfritt". Men det är ju bara beviset för att man kan ha himla skojsigt utan alkohol. Det måste ju göras om snarast känns det som, Undrars om dom rear ut på SB då också. Kramar om dig!!!

2011-03-14 @ 20:43:12
Postat av: Åse

Vi får hoppas på en ordentlig rea på SB gumman. Hoppas du trivdes med H-bils livet. Men tyckte nog att det såg så ut, och fördelen är ju att det är alkohol fritt då.



Kram

2011-03-16 @ 07:00:52
URL: http://aseaseblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0