Din IP

Vinter igen!

Så trött man blir på skiten, 20 cm snö var ju inget man trodde skulle hända nu. Och det vräker ner fortfarande, tänk om man kunde säga att man älskar snön men det kan jag inte. Vet att hatar är ett stort ord men inte i detta fallet.

Igår natt hade jag så svårt att somna om när Nisse åkt vid två på natten. Så somnade inte förrens 04.30, fy vad det är tråkigt när det blir så. Men kom upp vid sex i alla fall och det nödvändigaste fick man gjort då. Skulle in till Sandra för att ha Mindy för hon skulle på ultraljud med det lilla livet i magen. Jag skulle kört henne in men hon fick ta bilen själv så åkte Mindy och jag tillbaka med Nisse. Första gången hon åkte L-bil och hon var helt slukad av det, vinkade åt allt vi mötte. Väll hemma så sparkade hon lite boll med morfar i trädgården, sen fick hon följa med mormor in och göra köttfärssås och spagetti. Hon lyckades att gömma sin mugg så den var borta, men den lilla har koll på läget och gick å hämtade den i ett av skåpen när mormor frågade henne. Sandra och Alex kom lagom till vi skulle äta sen kom Mårten också även Linda, och då vart den lilla överlycklig när moster Linda kom hem. Var ute och övningskörde med Alex och hon kör riktigt bra.

Det var bara bra med den lilla livet som Sandra har i magen. Och barnmorskan var rätt så säker på en pojk denna gång. Ja det återstår att se för verkar som det bara kan produceras flickor här, så visst skulle det vara roligt med en pojk. Men huvudsaken är att allt är bra med det lilla livet sen får det bli vilket som.    Idag är Nisse och lägger på nya däck på L-bilen och sen blir det Linköping och ögon där. Sen hem och äta för vidare färd mot Jönköping och lite shopping, och det gillar man då. I helgen blir det att vara hemma och greja lite, hade nog inte åkt nånstans även om skulle gjort det med H-bilen i detta vädret.
 
Ha en bra helg alla. 

Kommentarer
Postat av: FowZie - Felicia Aulén

Delta i stjärnjakten du med! Visst du vinner inte några tillfredsställelser, men kanske något du kan glädja sig åt!

- läs mer på bloggen! :)

2011-03-20 @ 11:21:46
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0