Din IP

Fullt upp.

Dagen har gått i ett rasande tempo så klockan fyra var jag tvungen att lägga mig. Har haft dom små liven som sen Alex bytte av mig med. Märks att man blivit äldre förstår inte att jag orkade med mina förr för har dom ganska så tätt. 88, 89, 91, och 92 men då var man yngre och så var man mitt i det och idag är jag ganska så nöjd med att ha haft dom så tätt för då har man allt gjort med en gång.  Och nu så får man njuta av barnbarnen och det är för härligt och underbart att få följa dom i sin utveckling.

Mindy är vårt första och idag så är hon två år, oj vad det har hänt mycket här sista året med henne. Duktig är hon med allt och älskar att hjälpa till med tvätt, disk och dammsugning... Ja även med matlagning och hon älskar att skala ägg åt sin morfar. pratar hela meningar och snappar ord så otroligt fort, räcker med att säga ordet en gång så säger hon det direkt efter. Full fart på henne hela tiden ja ett riktigt litet energiknippe som håller igång alla. Inget bortskämd är hon inte då, jo hon kan ju inte bli annat med tre mostrar som älskar henne och en mormor & morfar som älskar henne enormt mycket. Så mycket glädje hon ger oss och kärlek för hon blir så glad när man kommer hem till dom eller när hon kommer hit. Hon älskar att sitta i morfars traktor men gillar inte dom som kör på gärdet dom tycker hon är otäcka. Idag så har hon fått ett eget rum här som är fyllt med leksaker och hon trivdes med en gång och ville lägga sig i sängen för att vila. Hon har fått varit med själv för att ordna å styra där uppe, hon har fått Alex gamla rum så Vincent får ta Lindas rum till sitt senare. Vi har ju några rum över nu när alla fyra har flyttat hemmifrån. Vi har ju tio rum så plats finns det ändå.

Så vart vi berikade i somras med första killen i familjen, Vincent som är Mindys lillebror. Skrattade i början dom första månaderna åt Mindy för hon försökte ge bort honom till alla som hälsade på hos dom. Men idag så vill hon verkligen inte ge bort honom utan hon sköter om honom och vill hjälpa till att byta blöja och mata honom. Och ett litet matvrak är han finns inget stopp på killen och nu så har han börjat med purer och fort ska det gå annars så blir han otålig. Så honom är roligt att följa eftersom man själv aldrig haft en pojke och har redan märkt skillnad. Men man kan inte jämföra men det blir lätt så nu när vi har första killen här nu. Ja han är också bortskämd av sina mostrar å oss här hemma vänta bara till morfar kan börja köpa bilbanor och radiostyrda bilar. Så visst är barnbarn helt klart livets efterrätt.

nu sitter man bara och längtar efter fredagen för då blir det H-bil och Västervik tillsammans med Sussie & Jonny. Var ett tag sen vi träffade dom goa nu så ska bli super. Sen får nog H-bilen stå några helger igen för att få lite gjort här hemma.

God Natt och Sov Gott!


Kommentarer
Postat av: Leena

Jaha....åka till Västervik och vi som åker till Husbilslandet........i helgen;)

Kramen

2011-11-02 @ 22:17:56
URL: http://farmorleena.blogg.se/
Postat av: Åse

Som vanligt då Leena :-) men vi måste få till en träff snart för det var allt för längesen nu.

Kramar om

2011-11-03 @ 21:08:01
URL: http://asease.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0