Din IP

Man måste se med andra ögon ibland!

Tänk vad svårt man haft för Motala när det gäller handboll, men sen Alex bytte från Vhf har man sett dom från lite annat sätt. Och är mäkta imponerad, vilken härlig VI känsla den föreningen bjuder på. Alla hjälper varandra som idag under matchen så sitter Herr- laget och tittar och tar sig tid att gå ner och prata vad som ska göras när det inte stämde riktigt för målvakten. Sånt kan jag tänka mig att det uppskattas av spelarna, inga som klagar utan tappar man en boll så vad då det går bra nästa gång. Dom jobbar tillsammans på ett sätt som är härligt att se och kämpar och sliter. Alex har ju inte spelat så mycket denna säsong på grund av knät men vilken hjälp hon fått. Dom köpte in ett knäskydd och det var inget vi bad om utan det kom från dom och det betalade dom. Motala är verkligen en förening som satsar på alla sina lag och jobbar stenhårt för att komma framåt. Visst är det tufft för dom i DIV 2 men tycker dom klarar av det väldigt bra och många bra spelare finns det som kommer gå långt. Roligt när målprotokollet är utspritt på många spelare. Alex stormtrivs och tycker Motala har släppt in spelarna utifrån väldigt bra. Men visst klappar hjärtat fortfarande även för VHF och dom var enormt duktiga när jag såg dom i helgen.

Lite har man fått gjort idag hemma, städat trapporna ordentligt, varför ville jag ha så stort hus för? Nu tycker jag att tre våningar är för mycket när det bara är mellanvåningen som används. Men det bhövdes att ha alla rum när man hade alla fyra tjejerna hemma. Dammat, tvättat fönster och ut med stora mattorna så dom fick lite pisk. I morgon blir det att ta golven så jag får på mattorna igen. 

Var ju inne och tittade på matchen i Motala som var fartfylld, kommer inte ihåg resultatet men vet att Motala förlorade med tre bollar. men så känner jag att JB sprider det som man blir trött av så ska ta mig till sängen och sova nu. 

God natt på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0