Din IP

En härlig söndag med familjen.

Lite tungt var det att vakna i morse hade nog kunnat sova till tolvsnåret idag. Skilnad på karln som vaknar sex ovasett vardag eller helg. Lite frukost innan man tog tag i plockandet och även en maskin tvätt kördes. Skönt för nuhar jag kommit ifatt med tvätten, får börja med en tvaättdag nu när vi är själva här hemma. Linda bjöd på lite mat som hon slängde ihop här i eftermiddags, ja hon kallar det för H-bils mat. Burk köttfärssås och spagetti och det smakade gott.

Så var det dags för oss att fixa till oss innan vi for till Motala och Jennifer & Per. Linda och Einar var här så det var bara att hämta Alex i Vadstena och hon var på lite vandring. Skulle till Linnea och hämta nåt sen över till Fanny för att lämna platttången som hon glömde hos Alex när dom hade mys pys kväll. Sandra & Mårten hade inte kommit när vi kom fram så vi tittade på bilderna från Jennifers & Pers resa till Italien. Vackert var det och ja jag vart riktigt sugen på Italien. Så kom dom andra som haft en dejt med prästen i Grebo för den 22 så ska killen bli döpt. Ja han har ju ett namn och heter ju Vincent, Jennifer & Per ska vara gudföräldrar så Per ska hälla upp vattnet dopfontänen och Jennifer ska läsa en dikt. Så skulle dom gå som ett följe alla sen efter så blir det mat hos Mårtens föräldrar, förra gången så var det vi som hade det här hemmma för Mindy är döpt i Rogslösa och Linda är hennes gudförälder. jennifer hade gjort en jättegod äppelpaj och egen dajmglass så var det vaniljsås till, min äldsta har nog fått generna från min morfar som var bagare i många år. Tack Jennifer och Per för en trevlig kväll som alltid när vi är samlade allihopp..
Nu ska vi bara få till en helg här hemma med pappas köttgryta plus däckbyten på bilarna. Alex åkte med oss till centrum för hon skulle vara kvar i Motala med kompisar och senare ta en buss hem till Vadstena. Vi stannade till och handlade på Östenssons väll hemma så vart det att göra i ordning fars matlåda för imorgon är det vardaga igen. 

Imorgon blir det en sväng till Motala igen och ett besök på lasarettet för ett ultra ljud av Alex knä.. Hoppas verkligen det händer saker fort nu för hon är enormt spelsugen. Grattis till Per som vart värvad till Rosa laget fin tröja du ska spela i nu. 

Sov gott ni underbara! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0