Din IP

Oskarshamn är bra mysigt...

Hallå alla glada, ja ni som är åt andra hållet också. Idag känns det som jag har mycket att skriva om men vet inte var jag ska börja.  Sitter just nu och ser Visby färjan lämna hamnen i Oskarshamn kanon platser har dom här. Men vi vaknade i färjestaden i morse och vi var inte ensama, många H-bilar överallt. Vi körde ner till Borgholm men såg på GPS:en att det var en olycka vid Borgholm och kön började direkt efter Färjestaden så valet var enkelt, vi genar. Hua vad det vart roligt med grusväg och rätt som det var en grind som tur vad gick att öppna så vi kom på en större väg igen. Vi började i Köpingsvik men stannade inte där utan fortsatte till Borgholm. Vad H-bilar vi möttes av märkte inget av skriverierna på HBK, man fick stå överallt och skyltar med förbud hade täckts över. Vi tömde toaletten när vi ändå var där så visste vi att vi skulle klara oss en natt till. Hittade kanon plats att stå på så tog vi cyklarna in till centrum, ja ni hörde rätt vi hade cyklar med oss. Oj vad folk, men helt underbart var det att strossa där. Kom på att vi vart hungriga så passade på att äta på ett kanon ställe, och gott var det och vi är mätta än. Avslutade med att handla på Netto i Borgholm så cyklade vi tillbaka till H-bilen. Nisse fick ropa på mig när vi var framme för jag fortsatte att trampa på, ups! jag som trodde vi var dom sista där i kön men den hade fyllts på bra när vi var borta, dom som var i dom andra H-bilarna fick roligt åt mig i alla fall.  Vi beslutade att vi var färdiga med Borgholm och Öland och for vidare mot Kalmar och Media Market, en olycka såg vi igen innan vi lämnade Öland. Hittade vad vi skulle och lite mer, köpte en stödmassage till nacken, men tvilar på att den är lika effektiv som tejpen.  Hoppade in på Ikea och köpte Mindy en TV fotälj, tycker hon också ska sitta bekvämt när hon tittar på tv. Sen så hamnade vi i Oskarshamn, och har ni inte varit här så ta er hit kanonfint... 

Nu så vill jag och Nisse lyckönska våra underbara vänner Jonny & Sussie till förlovningen idag, vi hade gärna vart med er denna dag men ni skulle ju inte vara där ni är heller. Vi är så glada för er skull och firas ska det så klart göra när vi träffas nästa gång. Vi älskar er men det vet ni, stora, stora kramar till er..

Nu ska jag avsluta detta med att vara gnällig. Men dom flesta som läser här vet ju vad HBK är, jo dom som klagar på hur alla andra sköter sig. Sopa rent framför egen dörr för i helgen har vi fått sett att dom inte sköter sig med allt även öppna kranar bär HBK märken. Men kanske är det så att när man är störst så får man bete sig hur som helst. Kanske dit pengarna går att städa upp efter sina medlemmar. Har även sett ett par H-bilar som tagit bort både nummer och märket och en del som kör med smygmärken. Många bär inte HBK märket var nåt man la märke till i helgen, men visst dom kanske är medlemmar men då skäms dom då.  Jaja, vad ska man säga HBK i all ära, men börja att ändra ert räknesystem för ni är ju inte över åtta tusen.. Gör som MHC det är mer ärligt, bara här ser man ljugeriet..

 Kram alla härliga! 

Kommentarer
Postat av: Före detta hbk are

Ja Jag kan ju bara instämma i vad du skriver om hbk.

Har också fått nog av den klubben. Min fru och jag lämnade klubben pga att man inte får veta sanningen om vad som hänt i klubben, tyvärr verkar ju även en del medlemmar inte heller vilja att sanningen kommer fram. Det bästa för den klubben vore om den blev sluten och slutade kalla sig demokratisk.

/Leif

2011-10-02 @ 07:26:52
Postat av: Sussie

*Skratt*Visst är det härligt när man kan bjuda andra på ett skratt, vi har ju liksom den ”vanan” inne. Men du vad härligt med cyklar, en ide som även växt fram hos oss nu när vi inte längre har någon fyrbenting med oss.



Har som inte erfarenheten av HBK, men har däremot läst en del & visst är det mycket som pågår där som bara kan betraktas som rent av riktigt knepigt eller rättare sagt knepiga värderingar om vad som skulle kunna eller borde kallas för Demokrati. Men ännu konstigare är det varför människor väljer att stanna kvar i en klubb som dem skäms över att vara med i???.......Men men, det kostar ju bara 100:- om året *Ler med lite inslag av sarkasm*om jag har förstått det hela rätt.



Självklart ska det firas nästa gång vi träffas, Men iofs så firas det ju varje gång vi träffas ler. Känns skönt att ha människor i sin närhet som har den där tron på våran kärlek, för jag vågar faktiskt vägra att det skulle vara något fult i den sanna, starka äkta kärleken mellan två människor. Och du…vi älskar er tillbaks, men det är ju också något ni redan visste. //Kramar om!

2011-10-04 @ 07:53:52
Postat av: Åse

Ja cyklar ska ni skaffa er, var riktigt bra att komma fram. Så får man jobba lite också. Ja den undran har jag också haft varför man stannar kvar. Men många tycker ju att sidan är bra, och det är den. Men hur skulle världen se ut om man tänkte likadant att för en hundring så går man med på vad som helst. Visst firas det varje gång vi träffas men nu har vi ju nåt extra att fira... Eran förlovning, härligt när två människor hittar rätt och man ser lyckan LER

Kramar om tillbaka....

2011-10-04 @ 09:29:55
URL: http://asease.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0