Din IP

Vincent Dop.

Ja igår var det dags för lille killen att få vatten och tas upp i gemenskapen. Ända som var lite nytt igår var att Sandra ville inte ha dopklänning på Vincent, hon tyckte det var tramsigt med klänning på en kille så han bar en frack igår. Nåt som även prästen tyckte var roligt och denna präst vara bara så bra han gjorde kyrkbesöket roligt med ord som softa och mingla även morsan & farsan. Mindy och Vincent var så duktiga inget tandgnissel eller gråt utan skratt och glädje, Vincent till och med skrattade åt prästen när han stod framför honom och pratade ja då fick han roligt prästen. Cermonin var lätt och så var det lördag så det var bara dop men nu har ju jag inget emot en gudstjänst för tänker varje gång jag vart på en att detta skulle jag göra varje söndag men så blir det aldrig.

Efter for vi iväg till Mårtens föräldrar för middag och fika, det bjöds på potatisgratäng och två olika kött med svamp och sallad. Ja alla var proppmätta efter men så hade vi fikat efter som Sandra och Jennifer bakat till, Muffins. Bullar och Snickerskakor gjorde ni bra tjejer märks att det funnits bagare i släkten för dom generna har ni fått. Pketöppning var det med och fina saker fick han.. Sandra ville ju inte ha för mycket av det vanliga med ramar och sånt så det vart mest leksaker och saker som dom behövde. Även Mindy fick paket och det var ju faktist bara så att hon skulle ha det med..

Kan bara sammanfatta detta kort att dop i kyrkan ger en stämmning som man inte får riktigt hemma, har döpt en av mina hemma och föredrar kyrkan själv. Och idag med dagens präster så är det helt andra cermonier än det var för några år sen, kyrkan är på väg att bli rolig och modern. Tack Sandra & Mårten för en trevlig dag så fina barn ni har fått och duktiga var dom bägge två i kyrkan..

Nu ska det njutas av solen och kort kommer lite senare!

Kram på er!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0