Din IP

Vissa är duktiga! Andra är det inte.

Läste något beklagligt idag där en av dom i valberedningen i Hbk verkligen ser ner på sina egna medlemmar, där personen blir irriterad över att en del har synpunkter på hur saker och ting ska skötas. Och  tycker att dom ska erbjuda sina tjänster det är kanske precis vad dom gjort men när nån är duktigare än dom som styr, så gör ju klubben allt för att bli av med dom. Se bara vad ni gjorde med Janne Östlund han om någon var väl duktig på det han gjorde bra referenser som ingen av er kan visa upp. Dom som är duktiga dom ser ni till att göra er av med och då kan man undra varför. Tror nog att dom här personerna håller sig mer till sanningen än vad ni varit i närheten av. Och det lät nästan som styrelsen är helt otroliga som tar hand om sjutusen medlemmar, ja det var ju en sanning i allafall annars hävdas det ju hela tiden att ni är över åtta tusen. Eller är det så att ni inte vet hur många medlemmar ni är?. Du bör nog ta reda lite på det här om idrottsföreningar för dom har nog bra mycket mer arbete att göra än vad ni har. Så fort det finns ett lag i högre div så är det mycket jobb och det räcker att dom ligger i div2 för dom spelar ju inte bara på hemmaplan. Om du visste hur dom sliter i idrotten utan att få ett öre utan gör det för dom är sånna eldsjälar men HBK tar ju ut riktigt saftigt med betalt så där kan man ju inte direkt säga att det finns några eldsjälar..

Nu ska vi vara ute några helger får se vart vi landar och snart ska vi ha det skönt i en vecka på Lisebergs camping... Och denna gång räknar jag med ett samtal mellan fyra ögon eller blir det dubbelt..

Kram på er alla goa ni vet vilka ni är...  

Skrivet av mig själv, Åse Johansson. 

Kommentarer
Postat av: Lennart Nilsson

Hej Åse

När du besöker Liserbergs camping, kan du väl knipsa till stolpskotten från Borås.

Hälsning lennart

Ps

Hälsa Greven

Ds

2011-10-26 @ 08:25:09
Postat av: Jonny.

Hallå.

Börjar dra ihop sig för en tripp och då har nog friktionsdäcken inte kommit på plats...som den usle chaufför man är så borde man ju helst hålla sig hemma men ser fram emot resan mot väster. Har sådan värk i axlar & nacken så jag vet inte hur det ska gå framöver men skulle behöva få igång armarna på något vettigt sätt. Synd att Susanne inte har c- behörigheten så att man slapp att köra på sin fritid utan kunde få vila sig då åtminstone för än så länge är det för långt till pensionen och inte vill jag leva på dem som har det ännu sämre utan får försöka hushålla med krafterna så gott det går.



Ha en superbra fortsättning och kom ihåg...vänner är som luft, en del doftar mer av annat än andra.

2011-10-27 @ 08:33:33
Postat av: grefven

Tyvärr är väl stolpskotten från Borås omyndigförklarade och faller då automatiskt under förståndshandikapp balken vilket gör att det inte ens är värt att pissa på bilen ens för dom. Så kallad drägg och lev på andra status.

2011-10-27 @ 19:38:38
URL: http://asease.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0