Din IP

Äntligen helg.

Så har den kommit då, ja fredagen som innebär en färd med H-bilen. Vi styr mot Eskeltuna där vi ska vara tillsammans med Jonny & Sussie. Så ska vi träffa Gerd för första gången som bor i den staden. Men egentligen så finns inte tiden för att sitta här, måste ut i H-bilen och dammsuga och packa in allt. Ska slå en pling till turistbyrån för att höra lite om ställplatserna och hur man gör med betalningen. Sen in till stan för att besöka glass olle vi har fått ett stenskott som behöver åtgärdas, billigare så än att byta hela rutan. Sen ska frissan besökas och lite annat småfix ska bli gjort. Men sen så ska vi lätta ankar och åka mot vårt mål. 

Så skönt ja så vill jag säga grattis till Alex som tog sitt kärkort i onsdags. Jennifer & Per har det varmt och gott i Italien med bad och solning. Nej nu måste jag sätta fart!

Ha en kanoners helg för det ska vi ha. Kram på er.  

Kommentarer
Postat av: Sussie

Ska bli härligt att tillbringa en helg tillsammans med er i Eskilstuna, man vet ju som aldrig när nästa tillfälle tillsammans blir av. Sitter här på jobbet & bara längtar att få komma iväg, det är ju som Fredag & allt. Men du vi syns ju som snart…Kramen på dig så länge!

2011-09-16 @ 11:37:27
Postat av: Leena

Hoppas ni har vädret med er i E-tuna, ja jag ska inte klaga på vädret....varmt så det förslår.

Hoppas vi kan få till en träff i oktober innan vintern slår till.

Kramen

2011-09-17 @ 13:49:58
URL: http://farmorleena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0