Din IP

Skördefesten på Öland.

Då var vi här och vi är ju inte ensamma då, fullt med hjulingar här. Vart en hård dag kanske vart bättre att gått upp skapligt i morgon bitti och ner hit. Men nu är ju det lite sent för vi är ju här. Värst vad alla vägar ska vara avstängda eller så är det vägarbeten och för oss alla andra så tickar minuterna på. Var med Nisse idag gillar verkligen detta men skulle vilja börja köra själv. Vi åt gott på Nyköpingsbro, kålpudding som var tillagad på samma vis som min mormors, ja jag åt och njöt. Väll hemma så vart det dusch sen iväg till Volvo med L-bilen som ska servas när vi är borta. Sen in på elgiganten, fick ny tele igår en Samsung Galaxy och laddaren var inte med. Hel nöjd med telen så tack så mycket min underbara man. Träffade på Jennifer som jobbade och Ö&B ligger rätt över gatan där, trevligt att träffas gumman. Sen så var vi iväg och när vi kom till Vimmerby så stannade vi för att äta Kebabsallad, smakade utmärkt.. Sen tog jag över ratten i en timme så fick gubben vila lite och nu är vi äntligen här.

God natt på er för här ska vinet verka sen blir det att idiot sova. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter både som en härlig & jäktig vecka för er, Men vad skönt för er att ha landat på Öland med alla dess pumpor....Ha den skönaste helgen nu & ta vara på varann, för det ska vi göra ;-)Många varma saknade kramar på er ni härliga själar <3

2011-09-30 @ 19:58:44
Postat av: Sussie

Låter som en händelserik vecka du haft, Men vad skönt för er att ni nu har landat på ön med alla dess pumpor. Ta nu hand om varann & mys i mängder i helgen,för det kan du lita på att vi skall göra... saknar er massor & synd att våra vägar inte kunde korsas just denna helg. Många kramar på er ni härliga själar. Kram & kramar om!

2011-09-30 @ 20:04:39
Postat av: Sussie

Oj **Skratt** det bidde som dubbelt. Välj & vraka & ta bort den sämsta kommentaren....& nej jag har faktiskt inte dubbelseende ännu.

Va e de man säger 3:e gången gillt? *Ler*

2011-09-30 @ 20:07:07
Postat av: Anonym

Ålskar dig gumman så både får vara kvar...

2011-09-30 @ 20:28:20
Postat av: Åse

2011-10-01 @ 10:18:45
URL: http://asease. blogg
Postat av: åse

Älskar dig också, och ett stort grattis till er förlovning idag. Njut av varandra nu idag och bara va många kramar från oss bägge här.

2011-10-01 @ 10:20:32
URL: http://asease.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0