Din IP

Då var det halvtid!

Här är solen framme idag men kallt på nollan. Efter dagen igår så fick man uppleva alla Årstider på en och samma dag. Sen om det var roligt är ju en annan femma. Nej nu får banne mig våren komma och det med stormsteg.

Fick en hel del gjort så hallen är färdig där uppe bara dom andra rummen som ska få lite känsla idag. Men kan ju säga att det känns i kroppen idag men bara att köra på.. Vaknade med huvudvärk och värk lite överallt men det är ju som det ska. Var inne hos Linda så gjorde vi kycklingsallad och gjorde mycket så även far här hemma fick. En promenad hanns även med och det var högst varierande väder då, sol, moln, regn och snö.. Men ombyte förnöjer!

Så grävde dom här igår också, grannen hade ett kabelbrott så dom hade det lite taskigt med ström. Var ute och pratade med en av dom att vi hade fiberkabel, men det var lugnt dom hade koll på det. Visst, ja dom träffade på den och tog sönder den lite men allt funkar ju här inne än då. Farbrorn lagade ihop den så gott det gick. Men ack vad skitigt det vart när dom höll på och vädret var som det var. Alex fick tillbaka sin ström efter 24 timmar och det visade sig att Vattenfall kopplat elen till fel lägenhet så nu ska hon betala strömen från och med igår, fast hon har bott i ett par veckor.. Men lite ska man ha för sveda & värk och förstörd mat. Linda väntar fortfarande på sitt telefonkort från Tele2 så har det inte kommit idag så blir det ett samtal igen, för två veckor ska det ju inte ta..

Idag ska resten bli färdigt på övervåningen så blir det en sväng och kolla Lindas post för hon är i Linköping.



Alla dessa Fiskmåsar träffade Mindy och jag på på vår sväng i Motala i söndags!

Men ni, ha en bra dag!
Kram kram 

Kommentarer
Postat av: Åses

Klart jag eller vi orkar med er, fattas bara annat.. Saknas här också det där med goa vänner så se till att komma hit nu! Ja det är ju inte bara borrmaskin jo kanske för honom, men du ni har ju lite vin här också så tycker absolut att ni ska styra hitåt i helgen...

Kramar i mängder till dig :-)

2012-04-18 @ 17:20:37
URL: http://asease blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0