Din IP

Då var man hemma...



Var bara tvungen att bjuda på denna bild.. Ja Jennifer är enormt sugen på att gå i sin fars fotspår så här provar hon för första gången att köra.. Och hon var enormt taggad efter och verkligen ville göra detta. Så lycka till nu gumman och jag vet att du klarar det..



Här har vi kommit till Danmark och stannat till vid en rastplats för att tanka lite. Vi tog oss ju lite längre än vi tänkt från början där övernattningen skulle ske i Örkelljunga men var där så tidigt så vi fortsatte hela vägen till Tyskland istället.



Dom stod överallt denna helg och vi var ensamma svenskar, ja kanske inte så konstigt när vi befann oss i Tyskland. Och alla hade dom parapoll på sina H-bilar så visst kände man sig lite utanför och hade gett vad som helst för att äga en denna helg för tyska kanelerna var inte så bra.



Men vi fick en fin dag och trevliga grannar hade vi...



Våren har kommit en bit längre i Tyskland, ja här hemma var det ju vinter när vi kom tillbaka nu så hoppas verkligen värmen kommer till helgen när det är dags att rulla igen...

Nu ska det bli sängen för att man ska orka ta emot den nya dagen imorgon. Och på kvällen skulle vi få besök av två små härliga underbara små barnbarn..

Natt med er och sov gott! Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0