Din IP

Efterlyser Våren!

Ja ni, vart har den tagit vägen? visst vi fick ingen vinter men nu när det ska gå åt andra så kan det ju få göra det utan detta kalla trista gråa. Men snart så kanske den kommer...

Måndagen rullade på med både det enna och andra och en liten bit har jag kommit på övervåningen. Tänk vad skönt det skulle vara och få allt gjort en och samma dag, men det går inte för då ligger man dagen efter. Men det får ta den tid det tar och i veckan ska jag vara färdig i allafall.. Och idag så är det kanon och hålla på inne utan någon sol som lockar ut en.

Igår så dök Sandra upp här på eftermiddagen med dom små och lika roligt var gång dom kommer. Hon har att göra hemma nu för Vincent är det fart på nu och kommit in i den där pilla åldern ordentligt har nu kommit. Mindy får inte ha sitt ifred längre och då säger hon till Vincent, dumheter på dig.. Ja dom är för goa. Linda var med far hem så hjälptes dom åt att skriva CV som hon ska skicka iväg, efter skjutsa jag hem Linda. Vi tog vägen förbi gamla lägenheten för hon hade fått post dit och vi hoppadse att det var telefonkortet. Men nejdå det lyser fortfarande med sin frånvaro. Hoppas det kommer med posten idag. Alex hade en mindre rolig dag i lägenheten, hon hade ingen ström när hon var hemma på middagen. Tyvärr så hittades inget fel igår så idag så skulle en elektriker komma så hoppas det blir åtgärdat idag. Tur hon har Sandra närma så hon kan äta och förvara sina kylvaror där.

Idag ska jag in till Linda i eftermiddag så ska vi göra kycklingsallad ihop och mysa lite, men först ska det fortsättas med övervåningen här hemma och hallen ska få sitt där uppe.



Denna utsikt hade vi från H-bilen när vi låg på ställplatsen i Askersund och det är bra njutningsbart.

Men ni får ha en bra dag!
Kram kram


Kommentarer
Postat av: Åses

Ja mycket har man fått gjort och solen har valsat framåt och tillbaka mellan snöflingorna. Men visst har det vart skönast inne idag men vad man längtar efter den där härliga varma värmen och bara å sitta å njuta du...

Kramar om tillbaka!

2012-04-17 @ 17:47:00
URL: http://asease blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0