Din IP

Fredag.

Då var vi vid helgen igen, så skönt. Ska få lite gjort idag är det tänkt och imorgon när vi vaknar så blir det att ta den med hjul och åka till Gränna. Ja Far har lite att fixa med hemma så därför blir det bara en natt ute denna helg och då ligger Gränna perfekt nära. Vädret skulle ju bli bra också imorgon, om man kan tro på det. Idag så kämpar den gula för att komma fram och visst så lyckas den i mellanåt.

Såg nu att gräsmattan växt duktigt på några dagar så blir att ta tag i det nästa vecka. Så har vi Valborg på måndag så då får det bli Motala för titta på elden och värma sig också för den delen. Så nu ska det väl sätta fart på våren så vi får en kanon sommar, kan ju tyckas i allafall..

Igår så gick dagen av i trötters makt och tidig kväll vart det med, fast är som en zombie idag fortfarande. Vädret var ju inte så höjdar kul igår heller för den delen och hörde att även idag ska det komma regn. Men ska handla idag så allt är färdigt tills imorgon, har ju lite maträtter som man varit duktig och gjort som bara ligger i frysen för att ätas upp. Kanon att ha det färdigt när man åker iväg så det bara är tillbehören som ska fixas till.

Nästa vecka så är det bara att börja på en ny laddning mat så vi klarar den helgen ute, för då ska det bli en hel helg. Vi ska bara fira av 20- åringen sen så åker vi iväg senare på kvällen. Ska upp till Linda när jag är i stan och se hur det vart när dom nu är färdiga med måleriet. Sen ska nog bara dagen få gå och göras det som känns rätt och känns det inte rätt så får det vara tills en annan dag. Vet ju att allt bara står kvar och väntar på mig så får ordna kösystem. Kanske dags nu att få dom där måstena gjorda så dagen fungerar som den ska.

Ha nu en bra fredag och helg och se till att vila er för innan man blinkar så knackar måndagen på igen...

Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0