Din IP

God Morgon!

Ja för det ska ju vara det! ja men det är det ju... Solen skiner och fåglarna kvittrar sen om lite annat med kroppen kunde vara lite bättre så skulle det varit kanon. Men kanske är det så att det varma är på väg nu för när det blir skifte på vädret så är värken inte nådig. Men får väl försöka göra det bästa av dagen även om det jag vill inte kommer bli gjort.

Igår började dagen bra tyckte jag men efter min promenad så började skiten. Och sitter i det gör det idag med men nån dag ska det väl bli bättre. Var inne till stan igår där det brann i ett hyreshus och tyvärr en människa fick sätta livet till. Dom höll på länge brandmännen för det var lite svårsläckt. Otäckt det här med bränder och mycket sånt har det vart nu i vårat land. Fick även främmande av Alex som kom en sväng på eftermiddagen far han var i garaget och grejade.

Ja så gick ju svetsen sönder så idag kanske det Jönköping för köp av en annan. Och om inte det blir av så ska Alex besökas. Inte har vi bestämt hur vi ska göra i helgen, hemma eller iväg. Men suget är ju stort när den fått stå en helg så kanske en kortare tur blir gjord. För helgen efter så blir det nog efterlängtade Gränna och om vi kommer iväg fredag eller lördag är sånt som märks. För först så ska det firas en tjeje som blir tjugo, ja Alex har sin dag den fredagen. Och då blir ju Gränna perfekt med lagom avstånd om vi nu kommer iväg senare på fredagen eller lördag morgon. Bra med lite ställen runt knutarna här hemma.

Kanske ska man försöka att fånga denna dag trots allt och göra det bästa med den. För nu är det färdigt med att gräva ner sig gjorde jag så bra igår så.

Men ni får ha en underbar dag i solen!

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0