Din IP

Skydda våra djur från sjuka människor!

Dålig början men förmodligen ett bra slut på denna Låånga Fredag!

Kommentarer (5)
Av Sus & Dus - Fredag 6 april 07:15

Hmm kan inte sova och kvällsnyheterna från igår gör inte saken bättre att kunna somna om då tankarna flyger & far i skallen, så lite kaffe och skriverier här på bloggen får sätta in för ett tag denna morgon som verkligen inte är en god morgon när den startade på det här viset, det är bara det att det måste knappas på i tysthet då kärleken fortfarande dvalar i drömmarnas värld.

Ja att nu läsa bloggen kanske inte startar din dag på det bästa möjliga sätt heller när du får läsa om vad jag har i mina tankar och det jag tänker skriva om. Så du som inte orkar börja dagen med lite allvarligare läsning bör nog låta bli…vem vet kanske orkar du läsa senare för det slutar nog till det så mycket bättre skulle jag våga hoppas på.


Vet bara inte riktigt hur jag ska börja då upprördheten är ett faktum som jag inte kan blunda för när sånt här kommer till ens vetande. Önskar verkligen ordagrant att det hade varit till ett bättre vetande just nu. Kvällsnyheterna från igår bör nog få vänta till morgon nyheterna i fortsättningen. Men å andra sidan så hörs det sällan så mycket bra nyheter nuförtiden, men visst en & annan nyhet kan fortfarande glädja min själ till både skratt & en massa med leenden.

Men den här nyheten går bara inte att glädjas åt, då det bara är en nyhet som får min mage att vändas ut & in till sura uppstötningar uppstår. Men kanske det bästa hade varit till det bästa om det hade bloggats redan igår kväll då jag hade lite mer under fötterna för att kunna skriva lite mer rakt på sak om vad jag egentligen vill ha sagt. Dels så hade det redan varit utagerat så förmodligen hade jag kunnat fått mig en lite längre sovmorgon också. Men jag tror då att det hade varit till någon annans förtret & det bjuder man ju inte på helt gratis.

Börjar bara helt enkelt så här rakt upp och ner med att känslan av saknaden som jag så många gånger tidigare har skrivit om av att ha kunna ha den där människans bästa vän vid sin sida i livet som faktiskt berikar livet för en på ett sätt som en som aldrig har haft en hund någonsin kommer att kunna förstå.

Sen att det finns människor runtomkring oss som fullkomligt får mig att känna en massa med avskyvärda illamående uppstötningar av hur dem har & förmodligen fortfarande behandlar sina djur. Efter att ha fått detta vetande till mig så har morgonen nu gått åt i att det har googlats & efterforskats om Tidelagen här i bilen...**Suck** men det är det värt när det kommer till våra husdjur som ligger mig varmt om hjärtat och som ska behandlas med samma respekt som övriga inom familjen.


Ibland kan man förundras varför en del personer envisas med att alltid ha så mycket djur omkring sig, eller bara det att alltid ha något djur hos sig. Och efter det här vetandet så är det så att bollen trillade ner i ett enda duns och fortfarande så studsar den upp & ner.

Lagen som ska skydda mot Tidelag ja det är något som jag helt ärligt talat redan trodde hade trädit i lagakraft, men som visar sig inte träda in förrens år 2014, än en gång ett stort *suck* då det redan för länge sedan borde funnits en sådan lag i Sverige.


Själv så förstår jag inte varför det bara är att slå med klubban i bordet & helt enkelt låta lagen få träda in så att alla djurmisshandlare eller Bestialsadismer som - Andersson.K vid djurskyddsmyndigheten uttrycker sig som den rätta benämningen av dessa människor som inte kan behandla sina husdjur med den moral & respekt som våra små kära husdjur förtjänar.

Den nya lagen mot Tidelag kommer att handla om att först & främst att skydda djuren från olika övergrepp. Att ha sex eller att få sexuell njutning av sitt djur kommer att jämställas med tidigare lag om vanvård & ett tvångs tillhanda tagande om vanvårdade djur.

Han beskriver också att det finns en viss problematik i den nya lagen. Då det tex dels kommer att innebära att fängelse straff kommer som påföljd av personer som utnyttjar sitt husdjur sexuellt. Men det kommer också att behövas psykiatrisk vård då dem allra flesta av dessa Bestialsadistiska människor aldrig kommer att komma ifrån sitt sjukliga beteende utan något som myndigheter kommer vara tvungna att stävja med stöd från just psykiatrin samt långvariga medicineringar förmodligen då under personens hela livslängd.

Om man kommer att straffas med fängelse istället för psykiatrisk vård så kommer det att kunna handla om ett fängelse straff som påföljd upp till 4 år.

I den nya kommande djurskyddslagen från djurskyddsstyrelsen mot tidelagen formuleras samt förklaras det lagförslaget på följande vis - Det är förbjudet att ha sexuellt umgänge eller utföra andra sexuella handlingar med djur (Med sexuell handling avses inte handlingar som utförs av och med veterinär/veterinärmedicinska skäl). Detta betyder att sexuella handlingar som människor företar med djur i syfte i att få sexuell njutning eller utlevelse föreslås vara totalt förbudna.Dessa gärningar omfattar masturbering samt penetration av djurets könsorgan eller anus med människans kroppsdel eller föremål. Vidare omfattar det alla former av med hjälp med händer, andra kroppsdelar eller föremål för att stimulera djurets könsorgan eller låta djuret stimulera människans könsorgan.

Lägger också till en artikel med texten - I flertalet studerande fall som skrivet av ( Fåhraeus -2008) tyder på att den skyldiga bakom gärningen om tidelag börjar sin övergreppsbana med djur, för att därefter gå vidare till att ge sig på barn.


Personligen så tycker jag att straffet på 4år är alldelles för lågt. Då speciellt om man jämför och drar paralleler med ett barn som blir sexuellt utnyttjad, så kan inte heller tex hundar tala eller skydda sig. Och det vet ju alla varför hunden kallas för människans bästa vän och det är ju inte för intet när man kallar den just för bästa vännen i livet. En hund gör och fogar sig alltid för vad Alpha ledaren bestämmer sig för. Och just Alpha ledaren bör om allt är som det ska vara så klart den personen som äger hunden eller rättare sagt den som bestämmer i hemmet. Men om jag nu tänker till så innebär det i texten som jag nyligen läst att om jag tar nu tex en hane som masturberas eller en hona som penetreras av sin ägare då ändras tillståndet i den sk flocken och rangordningen rubbas då det står klart och tydligt att Alpha det är just vad hunden själv utnämner sig till, samt den som utför masturberingen/penetreringen. Och det kan i slutändan få till oanade mycket allvarliga konsekvenser för dem övriga tex då familjemedlemmarna eller nära bekanta.

Det är så vidrigt sjukt att jag inte ens riktigt längre vet vad jag skriver. Men det jag vet är just det att om man på något vis eller på något sätt utnyttjar sitt maktlösa husdjur för att stilla sitt sjuka sexbehov då kan man undra vart gränsen för sitt sjuka beteende slutar någonstans. Jag skulle då tex aldrig lämna över mina barn om jag nu hade mindre barn till någon som jag vet har eller går igång på djursex, då jag tycker att skillnaden där är väldigt hårfin när det kommer till det där med försvarslösa som både barn & djur är vid sexövergrepp.

Jag har alltid sagt och tänkt när människor runtomkring kallar små hundar för *F* slickar hundar så brukar jag tänka om personen ifråga, att komma med några så jävla dumma påståenden så måste man vara så sjuk att man brukar dem själv för dessa syften. Och kanske har jag rätt, men jag hoppas nu verkligen inte det. Men tror helt ärligt talat att det har funnits både en & annan som utnyttjar sina små fyrbeningar till detta & det gör mig så illamående så orden räcker inte ens till.

Är det något som är äckligt, oförstående och helt galet onaturligt så är det just det att gå igång på sina djur, hittar inga andra ord just nu än Fy Fan. Många tror att det bara handlar om män som är äckliga Tidelagare, men ack ack långnäsa där, då det tydligen också kan röra sig om kvinnor som är minst lika avskyvärda djurägare som på detta vidriga sätt utnyttjar försvarslösa fyrbeningar till sina vridna lustar. Gå bara in på länken nedan där man kan tex läsa om en kvinnlig Tidelagare som djurrättsalliansen har letat efter länge samt erbjuder en belöning av 25.000:- till den som kan ge ett tips var denna kvinna befinner sig. Vem vet...kanske kan det vara lättförtjänta pengar om man skulle ge dem ett tips att kolla.

http://www.djurrattsalliansen.se/inrikes/forbud-av-tidelag-valkomnas-djurrattsalliansen-erbjuder-25.000-kr-i-beloning.html

Vidrigt egentligen när man tänker efter så måste det ju allefall bli både billigt & oskyldigt när man får ut sina lustar av att gå i gång bara genom att titta på djurprogram då parningar etc visas på TV:n. För inte kan det väl bara bero på den jobbiga kanske pinsamheten av att titta på, skaffa, köpa eller hyra porrfilmer som faktiskt är helt naturligt för oss människor så länge det bara handlar om vuxna som bara helt enkelt njuter av varandra. Näe för inte kan det väl vara så att & säg att det inte är sant snälla...att det är det som det beror på att en del människor väljer djursex pga bekvämlighet & snålhet istället för det normala sexlivet som vi människor bör ägna oss åt istället för helt andra sjuka sätt att stilla lusten på.

Näe jag går nog mer på & hävdar det bestämdaste att det inte kan bero på något annat än att man är allvarligt sjuk & är i stort behov av professionell vård. För vad kommer efter djur??? Hoppas nu verkligen inte barn!!!

Jag drar en parallell jämförelse med Haga mannen som var & är en riktigt sjuk människa men som alla runtomkring trodde var vilken vanlig pappa som helst men som visade sig vara djävulen själv i fårakläder. Och det är det som är så skrämmande när man inte har en aning om människors mörka hemligheter runtomkring sig. Man kan umgås och tycka om helt vad man trodde var helt normala människor men som sen visar på sjuka beteenden som tex att vara en Tidelagare. En fråga eller en fundering bara som bara så där ploppar upp…vad är det som egentligen gör eller vad är det som har hänt för att vissa går över den naturliga gränsen? Att man kanske provar på nya ställningar osv i sängkammaren för att liva upp ett slentriant sexliv det är ju helt okej & dessutom bara helt normalt. Men att gå från det normala till att bli Tidelagare, eller är det något som är en medfödd kromosom avvikelse???? Ja som det sägs, i dem lugnaste vattnen.....

Näe nu nog om det som har gjort att man har en vilja av att bara spy upp, och då inte av gårdagens vin utan av ovanstående vetande. Så man tackar bugar och bockar för den nyheten som komplett har gjort min start till den så mycket sämre. Men som skrivet så får jag nog hålla mig till nyheter som endast har goda nyheter hädanefter, frågan är bara.....finns dem???.....ja men det är klart att dem finns dem med.

Nu ska fortsättningen på den kommande dagen bättras på genom att gå & gosa ner mig i kuddarna en stund till, och vem vet så kanske jag har turen på min sida så att även kärleken vaknar till liv lite granna. Det är ju faktiskt ändå lite tråkigt att gosa för sig själv, för det måste ju ändå betecknas som ett helt normalt mänskligt beteende att vilja gosa med sin mänskliga kärlek….eller hur då

 

På återseende & så önskar jag dig en bättre start på den här Lååånga Fredagen än vad jag fick denna morgon....men den blir så mycket bättre det känner jag på mig. **Vink**Vink**

 

//Sus


Kommentarer
Postat av: Sussie

Måste ju bara kommentera detta själv. Man vet inte & jag tror ni håller med när jag skriver att man inte vet om man ska skratta eller gråta över personen som jag hoppas förstår vårat vetande. Som det sägs....till slut kommer allt upp till ytan.



Men nog nu....



Vi får ta mera sen över ett glas vin med glada skratt....ja en & annan tår kanske också.



//Kramar om till er bägge!

2012-04-12 @ 09:27:12
URL: http://susodus.bloggplatsen.se
Postat av: Åses

Ja vet inte personen om det så finns det bara en sak att säga om det.. Spar det till ett glas vin och skratt & tårar, vi kommer dö av skratt!



Kramar om tillbaka från oss bägge :-9 <3

2012-04-12 @ 14:18:33
URL: http://asease blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0