Din IP

Valborgsmässo Afton!

Då var det dags igen för att sjunga in våren och det ska göras i Motala och Stadsparken som så många gånger förr.... Men dagen har varit ljuvlig med en skön eftermiddag i solen. Men visst det måste vara lä för annars blir det lite kyligt. Vi är bjudna av Jennifer & Per på middag innan det är dags för elden, fast vi ska vara hos Sandra och Mårten.. Ja kanske låter lite krångligt men smidigare att dom små får vara hemma där allt finns så bor dom ju så gott som i centrum.. Bara tunnelen så är man så gott som där i stadsparken som har en lekpark som dom små tycker om. Så igår när vi åkte förbi ställplatsen i Motala att det var många H-bilar där och helt perfekt att stå där Valborg när allt annat händer på andra sidan.. Ja lite av första parkett.. 

Grågan är dock om man ska ta vinter jackan ikväll, och tror nog att det går åt för brukar ju bli lite kylslaget.. Men visst är det nåt specielt med Valborg och höra körerna stämma i, ja så fyller ju vår kung idag också.. Så ett stort grattis till honom och idag så visades lilla sessan upp. Var ju inte riktigt meningen att jag skulle hamna här då så bäst att sätta fart..



Denna hade kraschat i Gränna, undrar just om det var blåste som tog den.



Härliga vyer från motorvägen till Jönköping.



Väldigt så knöliga träden är i Gränna.



Vackra blomster hittade vi i Gränna hamn.



Denna bild får avsluta....

Ha nu en bra Valborg och var rädda om er!

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Men du, det vart ju goda Ostron, ja kanske inte direkt goda då men härligt med skratt och god mat och framför allt med er två underbara...



Saknar er! kram

2012-04-30 @ 23:21:25
URL: http://www.alexandrajohansson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0