Din IP

Västkusten är en pärla!

Då har vi hamnat i Falkenbergs småbåtshamn och vi är en fjorton bilar som står här. Grannen på ena sidan har vart i Tyskland och hämtat sin Concorde Charisma Classic.. Bara ett fel, han poppar opera på högsta och kan ju inte direkt säga att det är bra musik. Vi har precis vart och gått en sväng och mycket fanns det att titta på, hittade nått som liknade båtarnas kyrkogård. Kött och pommes fick jag mig serverat av gubben när jag satt och tittade på handbollen där även minäldsta var på plats i Götet och tittade live. Grattis Sverige till os platsen och att ni vann allt när ni slog Ungern idag, men kan väll ärligt säga att bättre matcher har man sett. Vi kom till Falkenberg vid tre tiden idag och då kom vi från Malmö.

Det sista vi gjorde innan Malmö lämnades var att shoppa, två nya objektiv och lite mat på Coop. Över natten i  Malmö så stod vi i Limhamn och kan säga att det var en underbar plats som kommer besökas igen. Ja nu är det fullt här i hamnen och vi är beroende över hur dom andra brevid oss åker imorgon för vi är lite inträngda just nu. Men trevliga grannar vad det som kom och nu så tar han i stödbenen och förstår varför.. Men den förklaringen får ni av mig när vi träffas.....

Ja imorgon är det bara hemresan kvar då så får man vänta tills på fredag igen. Ska stanna till  i Gränna och se om dom öppnat ställpltasen där för i sånna fall så blir det Gränna som får ett besök av oss nästa helg... Kommer lite senare lägga in lite intressant läsning som Sussie bjuder på och är så glad att man inte har sånna personer att umgås med. Förstår inte hur dom kan stå ut med sig själva för det är så sjukt så det finns inte. Men i dom lugnaste vatten går dom största fiskarna!!!! 



Ja så här ser det ut där vi står nu och trivs gör vi...

Ha nu en bra kväll och njut av sista lediga imorgon..

Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0