Din IP

Ändrade planer :-)

Ja man måste ju kunna ändra sig, annars så blir det för tråkigt. Sitter just nu i H-bilen vid alnängsbadet i Örebro, kanonplats precis vid badet och slänga skräp kan man här men ingen toa eller dusch. Jo dusch finns då om man inte är rädd för kallt vatten, sitter en här nere som man kan duscha av sig ute i när man badat. Men det är gratis och ett mysigt ställe så det överväger det som inte finns. Till grannar har vi ett tyskt par som kan detta med allemansrätten, eller inte. Så finns det nån i båthamnen rätt över här som har en ordentlig stereo, ja han visar då prov på den just nu. Imorgon så ska det nog bli Falun och Koppargruvan, fast man vet ju aldrig vad som händer.
 
Kom på det här i förmiddags att vi lika gärna kunde åka framåt kvällen, sitter ju ändå bara och väntar ut tiden hemma och nu är vi ju redan en bit på väg. Sandra & barna och Alex var hemma idag, dom kom strax efter nio sen var det full fart. Mindy följde med mig in till stan. Så hon fick välja ut sig glass att ta med sig hem så det fanns i frysen igen. Det vart då Smurfarna som ligger hemma i frysen och väntar på nästa besök av godingarna, ja ett tre pack ac kinder överaskning följde också med korgen. Mys var det att träffa dom så här innan man åker iväg så nu ska jag klara två veckor här på vift, men visst saknar man sina härliga och goa här hemma när man är iväg.
 
Vädret har ju varit riktigt bra idag, jag som förberedde mig på regn och skitväder .. Så härligt när det visar sig vara fel :-)
 
Nu ska det mysas med lite ljus och vin.... Glömde ju jordnötterna!
Kram kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0