Din IP

Hemma.

Japp, det är vi och nu så är det slut på semester och helg åkandet får bli istället. Men faktiskt rätt så skönt att komma hem var det, och det var ju inte svårt när dagen varit molnig med regnskurar. Men vi har haft två kanon veckor med bara två regndagar, så ska inte klaga. Denna resa vart det 280 mil så lite mer än dom två veckorna vi var ute innan, för då vart det bara 180 ungeför. Mycket har vi sett och upplevt och historia har vi fått i oss också, härliga ställen har vi övernattat på och trevligt folk har det stötts på också. Allt ifrån nyblivna H-bils ägare som har haft båt och så ett trevligt par från Åland. En övernttning med god mat och dryck vart det hos familjen Sundvall som också har funnits mycket i våra tankar. Marie, Sanna och Andreas guidade oss i Frillesås och visade oss fina slottet i Tjolöholm, som vi tackar för... Vilket slott och härlig miljö det låg i, tänk att äga det.... Avsluttade semestern på Kärralund där Sandra & Alex mötte upp oss, javisst! var dom två små goa med också :-)
 
Torsdagen vart det många timmar som fördrevs på Nordstan och stan i övrigt för där var kultur vecka med mycket som hände, och kryllade av folk gjorde det också. Kvällen avslutades på Liseberg för att lyssna och se på Amanda Jensen. Alex sov hos oss två nätter och Sandra hos en kompis. Fredagen vart ju då en sväng till Universeum för dom smås skull, där sågs hajar och giftiga ormar och dinosaurier.. Ja vi vuxna trivdes med. Sen var det dags för Liseberget som Mindy säger, och där tillbringade vi åtta timmar. Tror ni att vi var trötta efter dessa två dagar, ja vi var men inte dom små.  Jag van plopp och chips på hjulen, precis vad jag behövde nu. Tur allt ska börja på Måndag så jag hann njuta av det. Med lite hjälp av dom andra så ordnade det sig. Ja Mindy behöver då inte åka till Liseberg mer i sommar, för nu har hon varit där och åkt karuseller tre gånger i sommar. Men modig är hon tjejen oh åker själv och så underbart det är att se glädjen hos henne :-)
 
Vaknade i ett regnigt Göteborg och solen visade sig inte förrens vi kom hem... Åt frukost fixade iordning för att börja färden hem. Vart ett stopp på en mack, ja närmare bestämt Seven eleven så gubben kunde få sin is kaffe.. Ja lite behövdes slå i tanken också så vi kom hem. Sen vart det ett stopp efter Jönköping då både jag och Alex behövde lätta på trycket. Sen stannade vi så klart på Pärlan för att äta, och det gjorde vi. Vi tog buffe, och Alex och jag åt potatisgratäng och kassler som var så gott. Nisse tog nån köttgryta och fisk som han tyckte var gott. Nu bor ju vi inte så långt från Pärlan så visst är vi där och äter trots att vi är hemma. Bästa stället här omkring där man får god mat till en billig penning, Knappt 250 kronor för tre och då får man äta så mycket man vill, ja det är prisvärt tycker jag. Så ni som inte har vart där åk gärna dit för ni kommer inte ångra er, kan även rekomendera värdshuset i Hästholmen som serverar en helt underbar schnitsel.... Hamnen i Hästholmen har en liten fin camping man kan ligga på och så testar man deras fina grillbuffe som dom serverar i hamnen där. Har inte vart själv men Jennifer med pojkvän och svärföräldrar sa det var kanon och tyckte vi skulle prova. Nej nu ska det få bli lite tv tittande innan sömnen kommer, skönt ska det bli att sova i sin säng inatt...
Här ska vi alla börja att upptcka allt spännand på Universeum :-)
 
Här trivdes Vincent :-)
 
Lite lagom så där bläiga.....
 
Ja det riktigt kryper i en när man tittar på dom..
 
Denna hade vi simmandes över våra huvuden.....
 
Maffig sak.....
 
Ha ne en härlig lördagskväll med vad ni en gör .....
Kram kram
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0