Din IP

Festligheter.

Ja det ska vi på! för är bjudna till Kjell & Anki på lördag... Det ser vi fram emot... Men vilket underbart väder det bjudits på i några dagar nu, ja närmare tre. Igår så plogade Hans upp vägen så gubben skulle komma i väg L-bilen till jobbet, ja driverna var inte nådiga här då. Inte under resten av dagen heller, för jag satt här ute på slätta vare sig jag ville eller inte. Hans fick även komma när han skulle hem för gick inte att köra upp. Vart även ut plogade nu i morse och eftermiddagen fick han komma en sväng till. Hoppas det är lite bättre väder imorgon för måste in och handla, för här ska bakas lusskatter och pepparkakor imorgon så det är gjort tills lucia. Handbollen har precis setts på tv:n, trögt i första men i andra så lossnade och Sverige vann helt rättvist över Makadonien, på lördag möter dom Frankrike... Hoppas man hinner med den innan vi ska bege oss till Stavlösa för lite trevligheter, och vinner Sverige den matchen så ska det till att firas ordentligt på kvällen.
 
Igår så hände det inte mycket här hemma, mer en att snön vräkte ner och yrde igen vägen så man snällt fick stanna hemma... Hatar att vara insnöad, visst man kan vara hemma en hel dag utan det gör nått.. Men när man vet att man är insnöad och inte kommer nånstans!!! ja då så blir man så fruktansvärt rastlös. Tisdagen så vart det en sväng med att skjutsa Linda & Alex till Motala, halkigt värre. Passade även på att handla, som visade sig att det var tur att man var förståndig för en gångs skull.
Måndagen så var man på nått nytt och spännande, nämligen GONNABE Party, så nu är jag örhängen, halsband och armband rikare. Till vettiga priser och sånt gör ju en alltid glad. Roligt att träffa tjejerna över en kväll och nu ska Carina till att ha ett nångång nästa år, och det längtar man redan till... Vi vart bjudna till Berggrens i tisdags eftermiddag på försenat adventsfika, så fick vi se deras nyrenoverade kök som vart kanonfint.
 
Söndagen kom vi hem från en lyckad helg med Sandra & Mårten, ja så lilla tjejen också.... Jul på Liseberg besöktes både fredag och lördag, kallt så in i bomben var det på lördagen men att se Mindys glädje när hon åkte karuseller, ja det värmde både kropp och själ. Fredagen så var det knappt nån trängsel att tala om men men lördagen då var det knöka fullt. Mycket nytt och då till det bättre med Tomteverkstad som Mindy inte var så intresserad av när det fanns karuseller :-) Så hade vi Medelstidsbyn vid sagoslottet som var så bedårande vackert, Lappland med sitt norrsken och renar lämnade ingen oberörd, allt vackert hantverk som ögat fick beskåda och all vacker belysning... Ja jag tröttnar aldrig på Jul i Liseberg så vi återkommer nästa år också... Nordstan fick sig också besök på lördagen där julklappsköp klarades av och några från X-Faktor fick man också se. Sandra & Mårten skulle bara vara en natt, men trivdes så bra att dom vart kvar en extra, ja det var ju trevligt att få umgås och mysa med sina hjärtan.
 
Nu så väntar alla här på att den nya lilla familjemedlemmen vill komma ut, vill ju sniffa lite bebis nu. Men den lilla krabaten verkar vilja va kvar där inne, och vem klandrar den när det är sånt snökaos som det är nu. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge :-) Alex fick jobb för Möllers nu ikväll i Katerineholm där dom jobbar för ett julbord med 500 hundra gäster, ja hon och Lovisa skulle stå i baren och se till att glasen aldrig vart tomma. Så hoppas resan hem inatt går bra nu.. Nu ska man se om det finns nått roligt på tv.n och ladda för bak imorgon och fest på lördag....
 
Här på väg in på lördagen då det var en hel del folk....
 
En överlycklig Mindy när hon får åka Lotsen...
 
Lyser fint om Liseberg det gör det....
 
Nu har vi fått vårt med jul och marknad så vi klarar oss till nästa år, då jag även skulle kunna tänka mig ett besök på en till julmarknad, Falukoppargruva skulle vara trevligt att hinna med också.  
 
Nu får ni ha en fin torsdagskväll..
Kram kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0