Din IP

Äntligen Fredag!

Så fick vi massor onödigt vitt igår igen men som har börjat töa nu då. Men nu får man glädjas åt att det är fredag och man får ha gubben hemma hela helgen. Denna helg ska gå i tecknet bara vara och njuta av varandra. Inget inplanerat och det är faktiskt skönt, man behöver såna helger i mellanåt.

Igår kväll så var vi hemma hos Jennifer och Per och firade honom på sin 24 års dag, ja jag skrev ju tidigare att han vart 23 men 24 skulle det vara. Vi köpte en tröja på intersport åt honom så fick han ett gäng adidasstrumpor också. Jennifer hade möblerat om i sovrummet och det vart jättefint. Så vart det även gos med dom små som också var där, ja alla var utan Einar och Mirza som var upptagna av annat. Fick med oss en nattgäst hem och det var inte den lilla utan Alex som var lite sugen på att komma hem och bli bortskämd. Och det händer inte så ofta så bäst att passa på när dom vill, försökte få med Linda hem men hon skulle träffa kompisar. 

Fy satan vad trötta vi var gubben och jag igår, han somnade i soffan vid halv nio och jag la mig nio.. Inte ofta jag kommer i säng så tidigt och typiskt när Alex var med hem, men nu är det hon som ligger och sover. Ska in till Linda senare för vi ska ta oss en sväng till Motala, ja kanske lite shopping! vem vet. 

Såg på nyheterna att klackarna till DIF och AIK hade bojkottat Derby matchen igår, vad bra för då kanske dom som är där för att titta på matchen och heja fram sitt lag fick en trevlig kväll. Tänk vad pengar det skulle sparas om dom fortsatte med det och polisen fick tid för andra fall istället för att se till dessa apor att dom sköter sig. Gillade deras klackars orsak till varför dom bojkottade, för det är ju inte roligt att gå på en match och få en batong i huvudet. Hallå!!! skärp er.... Så slipper ni för ni är själva orsaken till eländet. Tänk alla som kunde gå på matchen igår utan att råka ut för alla huliganer. Tycker inte synd om klackarna för dom har själva ordnat för sig, tänk alla barnfamiljer som kan ta med sig och gå på en match utan massor våld, vilken glädje det måste vara för dom. Så kanske dags att ni i klackarna tänker om och går dit för att heja fram erat lag och glädjas med dom i mot och framgångar utan massor av våld. 

Nu ska det sättas fart så man kommer iväg..

Ha nu en härlig fredag och mys i massor!

Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0