Din IP

Askersund.

Gör en liten snabb blogg idag är kanontrött.. Första helg stoppet på vår resa vart Askersund hemma hos min bror. Här är det fullt upp om dagarna med två pigga pojkar, och den äldsta har jag fått se spela fotboll och vinna guld med sitt lag.. Grattis Johan. Nisse har vart med och gjort fin putset på Askersunds nya Mini racing bana som är byggd på plats. Så ser fram mot invigningen imorgon och höra min bror hålla tal och du ska veta att du gör en enorm insats för barnen i Askersund. 

På kvällen vart det tacosmys med min brors familj och tack Annika för allt det goda. Nu ska det krypas ner och sova så man är lite pigg och orkar allt. För när allt är färdigt imorgon så fortsätter vi till Hjo. Kanon är det nu när vi har varsin systemkamera, nu tar vi kort för allt i världen...

Natti Natt och Kram på er! 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hej, vi var i Hjo söndagförmiddag (9,30) och tittade efter er men tji fick vi. Själva stog vi i Grevbäck på natten efter att vi varit där på årsmöte.

Ingrid och Janne

2012-02-26 @ 13:17:37
Postat av: Sussie

Ja men vars är dem då? Ja vi vill ju se fotona från eran första resa för 2012....



Kram kram & du...ha en skön kväll!

2012-02-26 @ 18:50:15
URL: http://susodus.bloggplatsen.se
Postat av: Åse

Så synd Ingrid! hade varit roligt att träffa er men vi fortsatte till Lidköping och besökte Husvagns Svensson där..



Kommer snart bilder, satt och la ut på FB igår. Vi tog 1300 bilder i helgen så det vart lite att gå igenom. Nackdelen kanske med två systemkamror.



Kram och kvällen var bra hade den yngsta hemma och så sov hon över :-)

2012-02-27 @ 06:34:45
URL: http://Åses blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0