Din IP

Godmorgon!

Så var det tisdagmorgon och veckan rullar på, och kanske blir det en tripp med H-bilen till Falkenberg över helgen. Men fy för vädret som kom på eftermiddagen igår, snö och blåst men snön är borta idag bara blåsten som är kvar och besöker oss.

Söndag till måndag hade vi en nattgäst, alex var hemma för lite mys och på söndagen gjorde hon pannkakor och bjöd på. Jättegoda så det gjorde du bra! Hon åkte hem framåt eftermiddagen och då vart det tyst här. Känner att man börjar bli gammal för det här med steron på högsta volym och deras dunka dunka har man lite svårt för nu.

Nisse höll på med H-bilen och satte in högtalare så ska vi se om spegelväggen kommer upp i veckan också. Solcell ska också handlas för nu efter mycket velande så har vi bestämt oss för en sådan. Så idag ska han fortsätta för igår när han höll på så fick han besök av Magnus och dom hade bytt H-bil nu.. 

Själv ska jag få fart på kroppen efter lite kaffe och göras det som måstes, vill vara färdig till efter nio för då får man besök av en liten herre med sin mamma. Så idag så får det bli köttfärssås till middag, passar på när barna kommer hem.

För mig var dagen lugn igår och bara alla måsten som gjordes. Har fått sån yrsel som kommer framåt eftermiddagen och en arm som dummar sig. Nej nu ska det sättas fart för sen ska det gosas..

Ni får ha en bra dag så hoppas vi på sol.
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0