Din IP

Grattis Linda på 21-årsdagen.

Grattis på dig hjärtat! idag framåt kvällen så blir det att fira Linda i Vadstena... Tänk 21 år sen man fick henne, vart tar tiden vägen? Hemma då hade jag Jennifer & Sandra med vattenkopper så Linda föddes med det och det vart att ligga isolerade i Linköping på infektion en vecka innan vi kom hem. Väll hemma så åkte jag på vattenkopper för hade inte haft det som barn. En tuff tid fick vi på hennes start i livet. 

 Fy fasiken vad kallt det var i dag ute, -12 fast vi har inte fått nån snö så det buggar jag och bockar för. Tycker det här med snökanoner var lite roligt, vart får dom allt ifrån? Kan dom inte uppfinna nått som suger upp snö och kylan och ger oss värme istället.. Jaja, våren närmar sig sakta men säkert och snart kanske vi sitter och klagar på hur varmt det är.

Tänk när barna var små då gick allt i ett hela tiden, skjutsar hit och dit, handbollsträningar och matcher på helgerna med fyra tjejer, ja inte hade man svårt att få tiden gå då. Så alla julspel och skolavslutningar, balar och student.. Men en härlig tid var det och mycket roliga minnen har man fått med sig i livet. Har funderat på om man ska ta och gå en kvälls kurs bara för att komma ut lite och det sociala. Men frågan är vad man ska gå för kurs? vad vill jag? har inte kommit fram till det än och snart så är vår och sommar här och då har man fullt upp med att vara ute med H-bilen. Tänk vilken underbar tid vi går till möttes..

Idag blir det att fara till stan och sola lite sen handla och hem å fixa nått till gubben att äta, eller ska jag vara lat och köpa kebab sallad?. Tror faktiskt att jag ska vara lat och göra det idag för det är ju fredag. Efter det så blir det att fixa till sig för att åka och fira Linda dör dom andra tjejerna kommer också. Så blir en mysig kväll tillsammans med alla våra hjärtan.

Trevlig helg på er!
Kram kram

Kommentarer
Postat av: Sussie

Ja fy vilken kyla vi har haft, ser hellre ett mildare väder trots att det blir mycket mer skitigare. Men du det låter som du har en härlig dag framför dig, hoppas också du känner dig bättre i din onda kropp. Hälsa & gratulera så gott...Kramar om!

2012-02-03 @ 07:02:47
Postat av: Jonny.

Gratta även från mig 

2012-02-03 @ 10:01:24
Postat av: Åse

Kvällen var kanon och Linda vart nöjd med dom svarta skinn clubfåteljörna som vi köpte åt henne, blir kanon i hennes nya lägenhet vid det stora fönstret som hon får sen. Kroppen känns fortfarande si och så och kylan gör det ju inte bättre. Men förmiddagen går bra värre eftermiddag och kväll så bäst att köra på så man är färdig mad plocket innan värken kommer och hälsar på.



Har grattat från er bägge!

Kramar om tillbaka..

2012-02-04 @ 09:11:22
URL: http://Åses blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0