Din IP

Handboll.

Handboll vart det igår kväll och tyvärr så förlorade dom matchen, Men första halvlek så spelade dom jämnt Eskil drog ifrån lite dom sista tio. My var kanon i målet vilken utveckling det varit på den tjejen denna säsong. Utespelarna var riktigt duktiga dom också men känns lite som ingen vill ta avsluten, men ibland så har dom riktigt snygga avslut och det funkar bättre för dom när det är rakt på mål och inte så mycket tänk på dom. Bredda anfallet tycker jag dom skulle göra för känns som dom ligger i famnen på motståndarna och bollar, så lätt att bli av med bollen då och då bjuds ju motståndarlaget på en snabb och enkel kontring. Och det var just vad motståndarna gjorde i andra, kontrade sönder dom. För mycket stress på våra som bjöd på felpass eller bollen rätt i famnen på motståndaren. Sen skulle det nog vara önskvärt med mindre klister, nu har dom så mycket så den fastnar till och med i tröjorna för dom. Inte vart det lätt för Motala och ta sig framåt med en ryggsäck på ryggen som även gav tröjdragning, lite väll brutalt spel med fula efterslängningar var det också. Men det ska ju göra ont att spela men lite väll i överkant var det här om man frågar oss på läktaren. Men grattis Eskil till segern. Mindy var ju med också på handboll igår med sin moster Alex och hennes kompisar, och hon trivdes som fisken i vattnet. Så fick hon glass och en tablett ask av mormor och kom till mig och berättade när nån spelare var ledsen.

Igår så var det mys pys med Sandra och Vincent här hemma och köttfärssås vart det till middag. En sväng runt i Borghamn och tittade på omgivningarna som Sandra som äldre tyckte var vackra, ja nu sög dom inte som dom gjorde när dom var yngre. En fika hanns också med innan dom åkte tillbaka till Motala där Mindy skulle hämtas så skickade med Sandra skorna som vi köpte till henne i helgen. Tack för mysdagen Sandra den får vi snart göra om.

Fick bilen dammsugd igår och lite andra måsten, Nisse vart färdig med att sätta i högtalarna. Men hörrni! vilken kanon dag vi fick igår. Ja det kändes som våren kom med en väldig fart men visst så är det kanske för tidigt att ropa hej än eller att göra det stora vår skriket. Kvällen var ju för underbar ute också så nu hoppas jag det håller i sig. Dags att slita sig för ska till stan en svän och ställa eller köra in bilen i tvätten.

Ha nu en bra dag så hoppas vi på en repris från igår.

Kram kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0