Din IP

Legoland.

Vart så sugen på att ja och gubben skulle ta oss dit i sommar, för visst kan man inte bli för gammal. Var på Legoland för en många herrans år sen. Var nog bara 15 eller 16 och var med på min plast brors skolresa. Men bara att gå och se allt dom byggt upp med lego är ju en fröjd för ögat, ja vi får se vad gubben säger om det.

Fy vilket tråkväder med regn det vart idag och ljuset hittade aldrig fram utan det vart kväll i stället. Man blir så seg såna här dagar och trött la mig lite lätt i soffan vid fyra och somnade som inget alls. Vaknade av telefon som ringde, det var Sandra som ringde och berättade att Vincent som vart sex månader i helgen hasade sig fram på rumpan. Sandra gjorde likadant hon kröp aldrig utan åkte på rumpan men vilken fart hon hade, så nu vet nog hon vad hon gör om dagarna. Så ringde Mindy lite senare och frågade om hon fick komma imorgon och sova över och visst får hon det. Så ska hämta henne på förmiddagen. 

Idag vart det lite plock och tvätt och en del fixeri, sen in till stan där jag passade på att besöka solariumet.. Oj så skönt det var sen hem till Alex för att träffa henne så vart det lite handlat innan bilen for ut på landet igen. Linda har jobbat på dagis i Borghamn idag så jobbar hon imorgon med, skönt för henne. Tror även att man får besök av Alex imorgon för hon ska spela träningsmatch i Linköping så hon ville låna bilen. 

Nu ska snart sängen få besök av mig så jag orkar med det lilla energi knippet Mindy i morgon. Tänk om man bara kunde ha hälften av hennes energi så skulle mycket bli gjort. Fruktansvärt ont i nacke och axlar och det har jag haft i många dagar nu, blir så trött och det är som tandvärk som bara mal på. men med massage och varma duschar så kan man lindra det en stund har även värktabletter. Nog om eländet nu är det nytt år och nya möjligheter och tänk om man kunnat lämna värken kvar i det gamla. 

Natti natt på er! 

Kommentarer
Postat av: Sussie

Legoland....efter det kan ni möta upp oss på Skagen :-) Har alltid velat åka dit, ser helt underbart vackert ut när man tittar på bilder.

2012-01-04 @ 12:39:40
Postat av: Åse

Vi var på Skagen för några år sen och det är helt underbart där. klart vi kan möta upp er bara att få karlarna till samma sak som vi vill med.

2012-01-04 @ 13:13:39
URL: http://asease.blogg
Postat av: Sussie

*Skratt*Men ju mera "sand" som rinner genom "timlglasena" deras desto "klarare" kommer dem nog att se på hela iden, och andra sidan så är ju en övertygelse värdelös om den inte omvandlas till handling....eller hur då :-)(Sen kan man ju se på det så här också...bidde det ingen Dansbandsvecka så får de som bi de här då istället :-)

2012-01-04 @ 14:59:41
Postat av: Åse

Klarare! ja jag undrar det jag.. Härlig du är gumman, klart det blir Skagen för ta oss till dansbands veckan i Malung vill dom ju inte.... Skagen here we come! :-9

2012-01-04 @ 15:24:28
URL: http://asease.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0