Din IP

Make over söndag...



Här har han precis börjat gubben.



Mycket pill är det innan man kan börja.



Men nu så börjar det närma sig.



Då var den vägen färdig.



Nu ska listerna tillbaka.



 Ja så här vart det då!



Jag är super nöjd, och du gubben! tack för att du gjorde det....

Kommentarer
Postat av: Sussie

Attans vad ni ligger i, kanon snyggt blev det. Det är bara det att nu när man ser vad duktiga ni är så får man ju dåligt samvete själv när man vet att vi också har en massa som ska göras hemma, men vi väntar fortfarande på att det däringa med viljan,orken,besluten & prioriteringarna ska infinna sig om vad som skall göras under våra lediga helger. Oops men se där, ännu en anledning att få åka bort med H-bilen en helg, ja vi måste ju bara komma över & kolla in uppdateringarna era, eller hur då :) Så då får våra planeringar för hemmet stå bi ännu en gång..….och tror du att jag lider ;)



Och du….hälsa så mycket, tummen upp för att operationen kommer gå bra.



Kramar om!

2012-01-17 @ 07:44:55
Postat av: Åse

Ja jag är nöjd med resultatet, vänta du Sussie nu när våren är här så hittar ni snart insperationen ska du se. Gör ni rätt i att komma förbi, ni är varmt välkommna. Själv lite sugen på H-bil nu så ska försöka övertala gubben.



Operationen gick bra bara att en muskel snörat in sig lite dumt så dom fick skära av den. Igår sov hon mest hela dagen och natten har vart jobbig med värk. Så hon ligger fortfarande och sover men hoppas att det nu ska bli så pass bra så hon kommer igång igen.



Hälsa gubben din och många kramar till er!

2012-01-18 @ 08:48:11
URL: http://Åses blogg
Postat av: Jonny.

Hälsa Alexandra så mycket och krya på sig hälsningar då.

Själv så var besöket hos Kotis en fin & sprakande upplevelse och att vara så stel på fel ställe är synd & skam men visst gjorde det nytta och här hamnade nog de få muskler som finns i rätt läge igen och då för en längre tid hoppas jag....ja åtminstone till nästa torsdag då en ny tid är bokad. Fint blev det med den nya och visst är det kul med förnyelser emellanåt, ska ta tag i köket här också och har hittat en fin foto tapet som jag vill ha. Ha det gott så länge.

2012-01-18 @ 13:14:04
Postat av: Åse

Har hälsat till henne! va bra att det var bra på besöket och du ska se att det stela kommer på rätt ställe när hon som kan kommer hem. Ja jag är nöjd som tusan man behöver lite förnyelse ibland. Lyckans dig som har hittat en foto tapet, ja det vart ju bra så länge det varade här hemma. Men du lycka till och be Sussie fota hela händels förloppet sen skriver hon om det på sin blogg :-)



Ha det så bra ni med...

2012-01-18 @ 13:52:21
URL: http://Åses blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0